promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valójában ezért ér véget a Barátok közt? – Meglepő dolgot mondott a sorozat Vili bácsija
Borítókép:  Vili bácsi szerepében Várkonyi András / RTL Klub (via blikk.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan befejeződik a Barátok közt, a Vili bácsit alakító színész, Várkonyi András pedig most elárulta, hogy szerinte mi okozta a sorozat vesztét.

Szinte sokkolta a nézőket a szörnyű hír, hogy véget ér az RTL Klub 1998 óta futó sorozata, a Barátok közt. A rajongók életének szerves része volt már több mint két évtizede ez a széria, így biztos, hogy sokaknak nehéz lesz elengedni a már jól ismert figurákat. A közönség egyik legkedveltebb karaktere Vili bácsi volt, akit Várkonyi András alakított, és most, hogy már véget ért számára a forgatás, elárulta, hogy szerinte valójában miért fejezik be a Barátok köztöt.

„Hogy milyen okai vannak, nem tisztem elemezgetni, de van ennek sokféle oka: financiális, a privát véleményem az, hogy kicsit átment ifjúsági sorozatba és ez családsorozatnak indult. Ez is probléma lehet, ettől nézettség is csökkent. A lényeg, hogy elfáradt a dolog”

mesélte Várkonyi András.

Lehet, hogy sokan egyet tudnak érteni a színész szavaival, hiszen valóban nagyon megcsappant az utóbbi években a Barátok közt nézettsége, és hiába próbálták feléleszteni a sorozatot, sajnos úgy tűnik, hogy nem jártak sikerrel, így a csatorna kénytelen volt levenni a műsorról a legendás alkotást, ami rengeteg felejthetetlen pillanattal ajándékozta meg a nézőket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás