promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Búcsúzik a Barátok közt Vili bácsija: megvolt az utolsó forgatási nap – fotó
Borítókép:  Várkonyi András / RTL Klub (via 24.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eljött Várkonyi András utolsó forgatási napja, ugyanis hamarosan véget ér a Barátok közt, így többé nem színesíti a hétköznap estéket a legendás Vili bácsi karaktere.

1998-ban indult az RTL Klubon a Barátok közt, ami hamar meghódította a közönséget, és évekig az egyik legnézettebb műsor volt a tévében. Sajnos manapság már jóval kevesebben nézik, ezért a rajongók legnagyobb bánatára bejelentették, hogy véget ér a sorozat. Akármennyire is fájó lehet ez sokaknak, mégis érdemes most csak a jóra gondolni, hiszen például megismerhettük az alkotásban a jószívű Vili bácsit, akit kezdetektől fogva Várkonyi András alakított – de most neki is eljött az utolsó forgatási napja.

„Ma ért véget a nagy kaland. Viszlát Barátok!”

– írta búcsúzóul Várkonyi András.

Az biztos, hogy Vili bácsi volt a Barátok közt egyik legkedveltebb figurája, aki egy ország nagypapájává vált az utóbbi 23 évben, így egyeseknek elég nehéz lesz elengedni őt. Várkonyi András tökéletesen hozta a karaktert, és valószínűleg örökké így fognak rá emlékezni az emberek: mosolyogva, szeretettel és kedvességgel a tekintetében.

Íme a színész búcsú fotója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás