promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
22 év után véget ér a Barátok közt
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Blikk információi szerint az RTL Klub azt a döntést hozta, hogy végleg búcsút int a Mátyás király téren játszódó Barátok köztnek, ami így már biztos nem fogja megérni a 23. születésnapját.

Korábban a Barátok közt az új Szomszédok-nak minősült, ami fénykorában elképesztő nézettségi számokat produkált. Mostanra viszont teljesen visszaesett a sorozat népszerűsége, ami folyamatosan csak tovább romlott.

„Emlékszem annak idején, ha nem volt meg a napi egy milliós nézettség, akkor már ment a pánik. Most viszont az RTL-nél örülnek, ha egy epizódot 300 ezren megnéznek. És mindent megtettek, hogy növeljék a nézettséget. Engem is többször csábítgattak, hogy térjek vissza, de nem akartam”

- nyilatkozta a Promotions.hu-nak egy, a neve elhallgatását kérő színész, aki korábban a sorozatban játszott.

Való igaz, hogy a Barátok közt az utóbbi időben jelentősen gyengén teljesített, ráadásul a pandémia miatt a forgatást többször is le kellett állítani. Bennfentes információk szerint a csatorna végül meghozta a döntését: 22 év után végleg búcsút int a sorozatnak.

„A sorozat íróival állítólag már közölték, kezdjék elvarrni a történetszálakat, hogy egy, a 22 éves sorozathoz méltó befejezést kapjon a széria. December végéig befejeződhet az új részek írása, azaz legkésőbb tavasszal a forgatásnak is vége lehet, így a nyáron elköszönhetnek a nézők a Mátyás király tér lakóitól”

- nyilatkozta az egyik informátor.

„Eleinte nyugtattak minket, hogy a pletykák ellenére ne aggódjunk, jó a nézettség, de én úgy tudom, már döntöttek, vége. Bevallom, arcul csapott, ki kell találnom, mihez kezdek a jövőben”

- fogalmazott egy, a neve elhallgatását kérő szereplő.

Bár az RTL Klub és a sorozatot gyártó cég egyelőre nem erősítette meg a hírt, ha hihetünk a Blikk információinak, akkor a Barátok közt utolsó epizódja várhatóan jövő nyáron kerül adásba,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás