promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul is elképesztően ütős a Space Jam folytatásának előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan megérkezik a Space Jam: Új kezdet, amiben Michael Jordan helyett most LeBron James kosarazik a Bolondos dallamok figuráival, a magyar nyelvű előzetes alapján pedig egy igazán látványos és szórakoztató filmet kapunk.

Valószínűleg sokan gyerekkoruk egyik legkellemesebb emlékeként tartják számon az 1996-os Space Jam – Zűr az űrben című filmet Michael Jordan és Tapsi Hapsi főszereplésével. Az alkotás akkor nagyon mókás volt, de azóta csúnyán megkopott, így ideje, hogy egy újabb generáció is megismerje a Bolondos dallamok őrült karaktereit, akik most Amerika egyik legnépszerűbb kosarasának fognak segíteni.

LeBron James a hőse a Space Jam: Új kezdet című látványfilmnek, amiben csak úgy kaphatja vissza a Don Cheadle által elrabolt fiát, ha megnyeri minden idők egyik legfurcsább kosármeccsét, ahol a csapattársai nem mások, mint Tapsi Hapsi és barátai – közben pedig szinte minden létező karakter kilátogat a mérkőzésre, így többek között Joker, King Kong és Maci Laci is ott szurkol majd a nézők között.

Az előzetes alapján nagyon úgy tűnik, hogy az év talán leglátványosabb alkotásáról van szó, ugyanis Malcolm D. Lee (Horrorra akadva 5.) rendesen oda tette magát, hogy ne okozzon csalódást a régi rajongóknak, miközben az újakra is gondolt. A humor szinte biztos, hogy fájdalmasan idióta lesz, de cserébe kellemesen nosztalgiázhatunk, szóval bőven van miért várni a félig animált, félig élőszereplős Space Jam: Új kezdetet.

Itt lehet megtekinteni a magyar nyelvű kedvcsinálót, ami azt ígéri, hogy hamarosan a hazai mozikban is láthatjuk majd az alkotást (amit amúgy Amerikában július 16-án mutatnak be):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás