promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készül A mi kis falunk 6. évada
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még egy jó darabig biztos nem kell elbúcsúznunk Pajkaszegtől, mert javában forgatják már A mi kis falunk 6. évadát.

A mi kis falunk hatalmas népszerűségnek és sikernek örvend már évek óta. Az RTL Klub sorozata amióta visszatért a képernyőre, azóta tartja listavezető pozícióját a legnézettebb műsorok toplistáján. A 15. héten is több, mint egymillióan nézték az új részt.

Azt nem tudni, hogy az 5. évad összesen hány részből fog állni, de valószínűleg még a nyár elején ki fog futni az évad. Az viszont már biztos, hogy nem ez lesz az utolsó szezon, hiszen a Fókusz kedd esti adásából kiderült, hogy a stáb már forgatja a 6. évadot, ami ismét tele lesz izgalmas fordulatokkal, és fergetes jelenetekkel.

Ez azt jelenti, hogy bár nyáron egy rövid időre el kell köszönnünk majd Pajkaszegtől, de várhatóan még idén ősszel láthatjuk a 6. évad első epizódjait a már megszokott szünet előtt.

Ezen a hétvégén is folytatódik a sorozat: az aktuális epizódban a polgármester minden bizonnyal a legőrültebb vállalkozásba kezd: egy pályázati összeg kedvéért Pajkaszeget köztársasággá készül kikiáltani. A kocsmában ezalatt egyre nagyobb feszültséget szül egy apróbb vita, és lassan emberéletek kerülnek veszélybe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás