promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási fordulattal egy hatalmas változással indul az Apatigris új évada
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vasárnap este a második évaddal, és neves színészekkel tér vissza az Apatigris.

Február 28-án folytatódik az RTL Klub saját fejlesztésű sorozata, az Apatigris. A Labanc-család életében ismét felbukkan Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba. A karaktert eddig megformáló Kamarás Iván más jellegű elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a folytatásban; a középkorú ügyvéd szerepét a második évadban Árpa Attila alakítja majd.

Hogy a külsőségeket érintő változásokat hogyan oldották meg a forgatókönyvben, arról maga Árpa Attila nyilatkozik az alábbi videóban, és azt is elmondja, hogy az ő Artúrja mennyiben fog hasonlítani Kamarás Iván verziójára.

Az új évadban fontos szerep jut Schneider Zoltánnak, aki egy ügynökség vezetőjeként nehezíti meg az Apatigris (Scherer Péter) és legidősebb lánya (Rujder Vivien) életét. Balázs Andrea egy kotnyeles titkárnőt, míg Kovács Lehel – a Drága Örökösök Szappanos Kristófja – egy rezignált informatikust játszik majd, de a második évadban feltűnik az RTL Klub Alvilág című sorozatának Milánja, Rajkai Zoltán is.

A rajongóknak nem kell majd nélkülözniük Haumann Pétert sem, aki ezúttal is bölcs tanácsaival igyekszik egyengetni a társkeresés rögös útját járó Apatigrist. Szintén visszatér a nagyszájú Kitti (Molnár G. Nóra), a Szandra (Michl Juli) barátnőjét alakító Walters Lili pedig Laura (Schmidt Sára) és Gábor (Medveczky Balázs) életébe kavar majd bele. És ha már kavarás: Mészáros Máté egy sokat látott szakácsot alakít majd, aki a nagybetűs életben kissé elveszett Gábort próbálja mentorálni.

Az Apatigris 2. évada rögtön egy váratlan fordulattal fog indulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás