promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis a Sztárban sztár zsűritagjaként térne vissza a képernyőre?
Borítókép:  Curtis / via origo.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jövőbeli terveiről beszélt Curtis, és elárulta, hogy milyen műsorban térne vissza, illetve ki az, akivel szívesen készítene közös zenét.

A Hazai Sláger című rádióműsorban szerepelt Curtis, ahol elég sok érdekes dolgot osztott meg a hallgatókkal, hiszen többek között az is kiderült, hogy rengeteg új zenével készül, így például Szabó Ádámmal, Horváth Boldival, Csondor Katával és T. Dannyvel is érkezik pár slágervárományos nóta – viszont Curtisnek van egy kiszemeltje, akivel eddig még nem sikerült kollaborálnia, pedig nagyon szeretne.

„Bár sok mindenkivel dolgoztam már együtt, Caramelhez még nem volt szerencsém. Vele szívesen készítenék közös dalt”

– idézi a 24 Curtist.

Az biztos, hogy a rajongók nagyon örülnének, ha összejönne a dolog, hiszen Caramel az ország egyik legtehetségesebb, legnépszerűbb előadója, így biztos, hogy maradandó lenne a közös szerzeményük. Curtis a zenei tervek mellett a televíziózásról is szót ejtett, ráadásul nagyon izgalmas dolgot árult el:

„Örömmel kipróbálnám magam egy zenei műsorban zsűriként is.”

Curtis tavaly nagy sikerrel szerepelt a TV2 Sztárban sztár című műsorában, amit simán megnyerhetett volna, hiszen imádta őt a közönség, de végül kiesett, mert az egyik adás felvételén nem jelent meg, szóval könnyen lehet, hogy erre gondolt. Ezek alapján még az is benne van a pakliban, hogy a következő évadban már zsűritagként láthatjuk őt, mivel már tudja, hogy mennek ott a dolgok, így a saját tapasztalatai alapján értékelhetné a produkciókat – de ez persze még csak spekuláció, hiszen a TV2 eléggé kiakadt annak idején Curtisre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás