promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ősszel új Star Wars-film jön, de ki fogsz akadni
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha tényleg azt hiszed, hogy a Star Wars új trilógiájának darabjai voltak az eddigi legrosszabb Csillagok háborúja-filmek, akkor valószínűleg már nem emlékszel az 1978-as Holiday Special-re.

Az akkor még csak Star Wars címet viselő Egy új remény után készült el a Holiday Special, ami az egész Star Wars-univerzum fekete báránya. Talán még néhányan emlékeznek rá, ebben a történetben Chewbaccát kísértük el szülőbolygójára, a Kashyykra, hogy megünnepelje fajtársaival az Élet Napját. Az ember azt gondolná, hogy ilyen többet nem történhet meg a Star Wars Univerzumában, de a Disney most is ránk cáfolt.

November 17-én fog debütálni a Disney+-on a The Lego Star Wars Holiday Special, amit az 1978-as elődje ihletett. A történet a Skywalker kora után fog játszódni, a főszereplői pedig Rey és BB-8 lesznek, akik elindulnak, hogy még több tapasztalatot és információt szerezzenek az Erőről, de az sem mellékes céljuk, hogy eljussanak az Élet Napja-ünnepségre. Azonban ez nem lesz egy veszélytelen kaland, a hősök útját számos veszély és ellenfél akadályozza majd.

A hírek szerint rengeteg ismert karakter fog felbukkanni a filmben, nem csak olyanok, akik az új trilógiában szerepeltek. Finn és Poe mellett láthatjuk például Luke Skywalkert, Yoda mestert, Obi-Wan Kenobit, Darth Vadert, és Mace Windu-t is.

A The LEGO Star Wars Holiday Special vezető producere, Josh Rimes úgy fogalmazott, hogy ez a film egyrészt egy tisztelgés lesz az 1978-as Holiday Special előtt, de olyan népszerű filmalkotáshoz fog hasonlítani, mint a Karácsonyi vakáció, a Repülők, vonatok, autómobilok, vagy Az élet csodaszép. A producer biztos benne, hogy a nézők imádni fogják a filmet, bízik benne, hogy olyan közkedvelt örökzöld lesz belőle, mint a Rudolf, a rénszarvasból.

A The LEGO Star Wars Holiday Special november 17-én debütál a Disney+-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás