promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha tényleg ilyen lett volna Tony Stark halála, a gyerekeknek rémálmuk lett volna
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bosszúállók: Végjáték vizuális effektjeiért felelős Matt Aitken szerint sokkal brutálisabb is lehetett volna Vasember halála.

A Bosszúállók: Végjáték volt a Marvel Moziverzum csúcspontja, ebben a filmben teljesedett ki az a történet, amit Kevin Feige-ék 2008-ban elindítottak az első Vasemberrel.

Bár számítani lehetett rá, mégis sok rajongót megérintett Tony Stark halála. A hős, hogy megmentse nemcsak a társait, de az egész univerzumot, feláldozta magát, mikor a Végtelen Köveket használva elpusztította Thanos seregét.

A Kövekből áramló óriási erő miatt Tony testének egyik oldala teljesen megégett, kétségkívül borzasztó látvány volt. Pedig ez még a legenyhébb verzió volt, amit a film vizuális effektjeiért felelős Matt Aitken kidolgozott ehhez a jelenethez.

„Több verziót is kidolgoztunk, amiből az alkotók ki tudták választani a legjobbat. Ezek közül az egyiken a Kövek ereje közvetlenül Tony arcába hatoltak volna, amitől kiesett volna az egyik szemgolyója, ami aztán az arcán lógott volna... Nem ezt választották”

– mesélte Aitken az Insider-nek.

Az ember már attól elborzad, ha csak ezeket a sorokat olvassa, a BossLogic-nak „köszönhetően” pedig meg is nézhetjük, milyen lehetett volna Tony Stark halála, ha a fent említett verzió mellett döntenek a Russo-testvérek.

Szerencsére nem így kellett búcsút vennünk a karaktertől, csak elrontotta volna a jelenetet, amihez tartozik egy törölt rész is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás