promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tony Stark temetése a filmtörténelem legdrágább jelenete
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hogy John Hammond szavaival éljek: Nem spóroltak semmin!

[[adv]]

A Bosszállók: Végjáték a Marvel Moziverzum tíz éves építkezésének kicsúcsosodása, ami az eddig megismert karaktereket és hősöket mind felvonultatta. A stúdió nagyágyújának számító mozi 356 millió dollárba került a Disney-nek, de látva azt, hogy mennyit hozott nekik a konyhára, biztos nem hiányzik a tárcájukól. A film jelenleg 2 milliárd 793 millió dolláron áll a Box Office adatai szerint.

A Végjáték költségeinek jelentős százalékát egyértelműen a látvány és a színészek vitték el, Robert Downey Jr. egy vagyont keresett csak ezzel a filmmel.

Ha már Robert Downey Jr-nál tartunk, Joe Russo a következőket mondta Tony Stark temetési jelenetének költségeiről:

„Nemrég csak viccnek szántuk ezt, de ma már egyértelműen kijelenthetjük, hogy a filmtörténet legdrágább jelenete. Rengeteg pénzt kellett kifizetni érte.”

Mondjuk ezen nem is csodálkozom. Gondoljunk bele, hogy mennyi sztár sorakozott fel csak abban a jelenetben! Hogy csak a legnagyobb neveket említsem: Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Samuel L. Jackson, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Benedict Cumberbatch, Brie Larson, Chris Pratt. És még rajtuk kívül sokan mások.

Pontos számokat nem mondtak a Russo-testvérek, de könnyen lehet, hogy valóban ez a filmtörténelem egyik, de talán legdrágább jelenete.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás