promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Downey Jr. rommá kereste magát a Végjátékon
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Forbes számolta ki, hogy mennyivel is gazdagodott a színész.

Sok nagyobb Bosszúálló névnél van úgy, hogy nem csak az alapfizetésüket kapják meg, hanem bizonyos százalékot is be tudnak zsebelni a filmből. Bár a Bosszúállók: Végjáték nem tudta befogni a világ legtöbb bevételt hozó filmjét, vagyis a James Cameron-féle Avatart, de így is ott csücsül a második helyen igen szép összeggel.

Amúgy nagyon szoros a verseny, mivel a Végjátékot még most is adja pár mozi. Az Avatar 2 milliárd 788 millió dolláron áll, míg a Végjáték 2 milliárd 780 millión. Erre még lehet vissza kell térnünk, ha esetleg meglenne a rekord.

A legtöbb fizetést a Végjátékért a Vasembert alakító Robert Downey Jr. tudta behúzni. A színésznek 20 milliós alapbére volt, és emellett a profit 8 százalékát is megkapja majd a filmből.

A Forbes 700 milliós profittal számolt a stúdiónak, aminek a 8 százaléka 55 millió dollár, így jött ki Robert 75 milliós fizetése, ami azért hozzáteszem, hogy még abszolút nem végleges összeg.

Tavaly Vasember 66 millió dollárt keresett Marvel-hősként, de akkor nem ő állt az első helyen, hanem a Chris Hemsworth által alakított Thor, aki 76,4 millió dolcsit gombolt le magának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás