promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalosan is bejelentették a Jackass 4-et
Borítókép:  Paramount
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Knoxville és csapata úgy néz ki még utoljára bevállal egy filmet.

A Jackass amerikai reality-sorozat karrierje 2000-ben indult be az MTV-n. Ebben Johnny Knoxville és a többi flúgos bandatag undorító állatságokat, de legtöbbször életveszélyes mutatványokat prezentáltak nekünk, amikben sokszor bele is sérültek rendesen.

A Jackass: A vadbarmok támadása volt az első egészestés film, ami 2002-ben látott napvilágot. Ezt még másik kettő követte, és ezeknek kiadták a rendezői változatát is. A legutóbbi Jackass spin-off 2013-ban jött ki Bad Grandpa címmel, de ebben már csak Knoxville szerepelt az eredeti csapatból, aki nem mutatványokat prezentált, hanem öreg nagyapának maszkírozva inzultált mindenkit, aki csak az útjába került. Nem volt rossz, de nem is dobtunk nagy hátasokat tőle.

A csapatból gyakorlatilag a többség már tönkrevágta magát, és pont a Jackass miatt. Ryan Dunn ráadásul már nincs is köztünk, mert meghalt 2011-ben egy autóbalesetben. Steve-O és Chris Pontius, akik a legnagyobb baromságokat vállalták be, szintén odafigyelnek magukra. Lehet most kivételesen visszatérnének még egy részre.

Egy biztos, a Paramount bejelentette, hogy a Jackass 4 2021. március 5-én érkezik. Fogalmunk sincs, hogy Johnny Knoxville mellé ki fog még visszatérni, de nagyon várjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás