promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tíz dolog, amit nem biztos, hogy tudtál a Skywalker koráról
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hátha van benne olyan, amivel menőzhetsz a moziban a fanok előtt. 

Ott vannak a kőkemény rajongók, akik előtt nincs olyan információ, ami nem maradna titokban, vagy amit ne tudnának az alkotásról, főleg pont most, amikor a Skywalker-saga lezárása jön. Búcsúzunk az anyauniverzumtól, és majd még meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, de az egészen biztos, hogy a franchise pihenőre vonul. Maga Bob Iger, a Disney vezetője vallotta be anno, hogy hibáztak, amikor túl sok alkotást akartak lenyomni az emberek torkán.

Sok minden történt közben a Skywalker kora körül, aminek például egy rajongó már megjósolta a címét, bár az évet eltévesztette. Mondjuk úgy tudta, hogy lesz egy ilyen Star Wars-rész, ahogy megjövendölte Palpatine visszatérését is.

Voltak persze gondok a széria körül, felállt például a rendezői székből Colin Trevorrow, aki kreatív nézeteltérések miatt hagyta ott a projektet. A Disney nem engedi elcsúszni a franchiset, szóval feldobnak ötleteket, amikből a rendezők dönthetnek, hogy mit szeretnének, azonban nem szaladhat el velük a ló. J.J. Abrams kompromisszumképesebb, és szerintem abban nyugodtak lehetünk, hogy ki fogja belőle hozni a maximumot. A többiért szidjátok a Disneyt, mert tényleg ők hozzák a döntéseket a Star Wars-filmekkel kapcsolatban.

Gondnak volt nevezhető Carrie Fisher halála is, azonban nem CGI-vel fogják őt visszahozni, hanem J.J. Abrams Az ébredő Erőből kivágott jeleneteket fogja felhasználni. Még Todd Fisher, Carrie testvére is megköszönte, hogy így oldják meg ezt a helyzetet.

Volt itt minden, amivel foglalkozott a sajtó, köztük mi is állandón: ízekre szedett előzetes másodpercre pontosan kielemezve, titkolózás a Ren lovagjairól, meg még estig sorolhatnám.

Most már közeledik a premier, december 19-én jön a Star Wars: Skywalker kora, és íme itt van az a tíz dolog, amit nem biztos, hogy tudtál a filmről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás