promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesz-e még Superman Henry Cavill?
Borítókép:  Clay Enos - Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész most őszintén nyilatkozott arról, hogy magára öltené-e újra a Superman jelmezt.

Rengeteg pletyka keringett arról, hogy Ben Affleck Batmanje után már Henry Cavill sem akar visszatérni Supermanként a DC-univerzumába. Még a Shazam!-ba is be akarták tenni egy kis cameo szerepre, de végül nem vállalta. Ugyebár azt úgy oldották meg, hogy csak Superman testét mutatták a film végén, a fejét nem, de a dublőre tökéletesen helyt állt, így Cavill nélkül is egy remek jelenet született.

A színész roppant elfoglalt volt, és az is lesz. Ugyebár december 20-án érkezik a Vaják (The Witcher) első évada a Netflixre, amiben a fő karakter, Ríviai Geralt bőrébe bújik. Ennek a streamingszolgáltató a premierjét se várta meg, mivel annyi az ötlet, hogy rögtön berendelték a második évadot, amit jövő év elején már el is kezdenének forgatni.

 

Szóval Cavillnek most van állandó munkája, de a Men's Health-nek most arról nyilatkozott, hogy ha úgy adódik, ő bizony szívesen visszatérne a szerepbe, és nem akarja otthagyni a DC-univerzumot:

„A köpeny a szekrényben pihen, és még mindig az enyém. Egyáltalán nem dobtam félre a szerepet. Úgy érzem, sok dologgal tartozom Supermannek, rengeteg történetet lehetne még elmesélni, és szeretném beleásni magamat a karakter mélységeibe, ami benne rejlik.”

Cavill úgy gondolja, hogy egyszer igazságot kell szolgáltatni Supermanért, de hogy erre mikor kerülhetne sor, ő csak annyit válaszolt:

„Később kiderül.”

Az pozitív, hogy Cavill elejét vette ezzel az összes pletykának, hogy el akarna köszönni Supermantől, vagy a Warner le akarná őt cserélni bármilyen másik színészre. A Vaják forgatása sok időt felemészt, de a stúdió ezt számításba fogja venni, és ha kell, akkor bizonyosan elkezdik forgatni azt az új Superman alkotást, és mindenképpen a színésszel a főszerepben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás