promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miller és Hamilton közösen utálnak egy Terminátor jelenetet
Borítókép:  Skydance Productions and Paramount Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt ne mondjuk ki, hogy utálják, inkább csak nem kedvelik annyira.

A Terminátor: Sötét végzet hamarosan debütál a mozikban, és valószínűleg ez lesz az első olyan blockbuster, ami meg fogja tudni szorongatni a Jokert. Todd Phillips képregényfilmjét nem kell sajnálni, mivel már 849 millió dolláros bevételnél tart, és közeledik az egymilliárdos klub felé. Be fog-e lépni? Kiderül, azonban az új Terminátornak is szép bevételeket jósolnak, főleg úgy, hogy rengeteg pozitív kritikát kapott.

Ezek közül a legkecsegtetőbb az, hogy a harmadik rész tényleg méltó az elődjeihez. Miért harmadik rész ez? Mert semmibe veszi a Terminátor 2 utáni botrányos folytatásokat. James Cameron, mivel az Avatar második felvonásával van elfoglalva, így rábízta a rendezést a Deadpool direktorára, Tim Milerre, aki ki is jelentette az elején, hogy a Terminátor 1, 2 hangulatát szeretnék visszahozni.

 

Miller és a Sarah Connort alakító Linda Hamilton akkor jöttek rá, hogy igen csak kedvelni fogják egymást, amikor kiderült, hogy közösen nem kedvelik Az ítélet napja egyik ikonikus jelenetét. Ez pedig az, amikor Arnold Schwarzenegger T-800-asa elmerül az olvadó acélba, és a végén felmutatja a hüvelykujját. Sose gondolkoztam azon, hogy nekem van-e bajom ezzel a jelenettel, de így utólag visszagondolva nincs.

Tim Miller közben elmondta a véleményét a CinemaBlendnek a jelenetről, amit maga James Cameron imádott.

„Úgy fogalmaznék, hogy nem a kedvenc részem a filmből. Talán azon is múlik, hogy hány éves voltál, amikor megnézted. Én 27 voltam. Amikor Lindával találkoztunk az volt az első dolgom, hogy megkérdezzem tőle, mit gondolt a hüvelyujjas lezárásról. Ő csak annyit felelt: »Nem«. Erre én azt mondtam, hogy: »Rendben, jól ki fogunk jönni.«”

Miller túl érzelgősnek tartja az ikonikus részt, szóval ilyesmire ne számítsunk a Sötét végzetben. Én még azt is kibírom, ha a színészeknek nincs hüvelyujja a filmben.

A Terminátor: Sötét végzet október 31-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás