promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Clint Eastwood új Oscarra tör
Borítókép:  Robyn BECK / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 89 éves színész-rendező újabb mozipremierre készül, és úgy tűnik, az Oscar-díj sincs kizárva.

Clint Eastwood megint forgat, méghozzá a legutóbbi néhány rendezéséhez hasonlóan megtörtént esetet dolgoz fel.

Az 1996-os atlantai olimpia idején egy Richard Jewell nevű őr bombát talált az olimpiai parkban. Az ő bátor közreműködésének köszönhetően sikerült időben kimenekíteni mindenkit. Azonban a hős hamarosan közellenséggé vált, mert meggyanúsították azzal, hogy ő helyezte el a pokolgépet.

Eastwood kiváló szereposztást hozott össze. A címszereplő Paul Walter Hauser (Csuklyások, Ütemek) mellett Sam Rockwell, Josh Hamm, Kathy Bates és Olvia Wilde is játszik a filmben. A producerek között pedig színészek vannak, mint Leonardo DiCaprio és Jonah Hill.

A legfrissebb bejelentés szerint a Richard Jewell balladája premierjére a novemberben Los Angelesben zajló AFI Festen kerül sor. Az Amerikai Filmintézet fesztiválja számos, később Oscar-díjat nyert filmet indított el a pályáján, köztük például Eastwood 2014-es Amerikai mesterlövészét, amelyet aztán hat Oscar-díjra is jelöltek. A Richard Jewell balladája jó eséllyel versenyzik majd jövőre néhány kategóriában.

Nekünk egészen jövő év elejéig kell várnunk, hogy lássuk Eastwood új filmjét. A Richard Jewell balladája január 20-án kerül a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás