Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ryan Reynolds képzeletbeli barátokat lát

Ryan Reynolds képzeletbeli barátokat lát

Zene, Film & Kultúra

Ryan Reynolds képzeletbeli barátokat lát

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 20:00

A színész szent küldetésének tűzte ki, hogy megakadályozza a magára hagyott képzeletbeli barátok gonosszá válását a világban.

Ne ijedjünk meg, szó sincs arról, hogy Ryan bekattant volna, és képzeletbeli barátokkal diskurálna szabadidejében. Csupán arról van szó, hogy összeállt a Hang nélkül rendezőjével, John Krasinskivel, hogy közösen csináljanak filmet, ami azt taglalja, hogy mi történik képzeletbeli barátainkkal, miután megfeledkeztünk róluk.

 

Ezzel a témával egyébként már foglalkozott korábban az Agymanók, vagy a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak sorozat. Sőt, még egy film eszembe jutott, a Segíts, mumus!, amiben Gerard Depardieu és Whoopi Goldberg játszotta a főszerepet.

A Hollywood Reporter írt arról, hogy Reynolds és Krasinski sztorija egy olyan emberről szól, aki látja az emberek képzeletbeli barátait, és az a küldetése, hogy megakadályozza a magára hagyott barátok gonosszá válását, mert a természetfeletti erejük veszélyt jelent a világunkra. A főszereplőt Ryan Reynolds alakítja majd, Krasinski karaktere eddig ismeretlen.

A film több mint valószínű, hogy a Paramount égisze alatt fog készülni, de még nem tudni, hogy mikorra várható a premier.

Borítókép: Hollywood Reporter