promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds képzeletbeli barátokat lát
Borítókép:  Hollywood Reporter
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész szent küldetésének tűzte ki, hogy megakadályozza a magára hagyott képzeletbeli barátok gonosszá válását a világban.

Ne ijedjünk meg, szó sincs arról, hogy Ryan bekattant volna, és képzeletbeli barátokkal diskurálna szabadidejében. Csupán arról van szó, hogy összeállt a Hang nélkül rendezőjével, John Krasinskivel, hogy közösen csináljanak filmet, ami azt taglalja, hogy mi történik képzeletbeli barátainkkal, miután megfeledkeztünk róluk.

 

Ezzel a témával egyébként már foglalkozott korábban az Agymanók, vagy a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak sorozat. Sőt, még egy film eszembe jutott, a Segíts, mumus!, amiben Gerard Depardieu és Whoopi Goldberg játszotta a főszerepet.

A Hollywood Reporter írt arról, hogy Reynolds és Krasinski sztorija egy olyan emberről szól, aki látja az emberek képzeletbeli barátait, és az a küldetése, hogy megakadályozza a magára hagyott barátok gonosszá válását, mert a természetfeletti erejük veszélyt jelent a világunkra. A főszereplőt Ryan Reynolds alakítja majd, Krasinski karaktere eddig ismeretlen.

A film több mint valószínű, hogy a Paramount égisze alatt fog készülni, de még nem tudni, hogy mikorra várható a premier.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás