promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Murder Mystery kap egy második részt
Borítókép:  Scott Yamano/NETFLIX
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adam Sandler és Jennifer Aniston túl sok nézőt mozgatott meg, így nem engedik el a krimi-komédiát.

Míg a moziknál a bevétel a fontos, a stramingszolgáltatóknál a nézőszám, mivel az előfizetésekből bejött fix összegből dolgoznak. Fontos, hogy meg tudják őket tartani, mert olyan ez, mintha minden hónapban vennének egy mozijegyet. Fontos, hogy ami saját ötlet, és sok nézőt hoz, arról minél több bőrt le tudjanak húzni: lásd mondjuk a Stranger Things című sorozatot.

A Netflix ritkán árulja el a nézőszámait, de az biztos, hogy a Murder Mystery rekordot döntött anno. A krimi-komédia még a Bird Boxot is lenyomta. A Sandra Bullock főszereplésével készült horrort 26 millióan nézték meg az első héten, míg a Murder Mysteryt az első három napban már több mint 31 millióan látták.

Ebbe azokat számolták bele csak, akik eljutottak a film 70 százalékáig, tehát azok nincsenek benne, akik már az első 10 percben kikapcsolták az alkotást. Végleges számot itt sem közöltek, de jól mehetett a szekér, mivel a Netflix akar egy második részt.

A forgatókönyvet egészen biztosan James Vanderbilt szállítja, aki az első részt is összerakta. Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy Adam Sandler és Jennifer Aniston visszatér, de hát nélkülük meg mi értelme lenne?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás