promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiefer Sutherland főszereplésével készül A szökevény remake
Borítókép:  Hollywood Reporter
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A film a jövő áprilisban induló Quibi-n, az új streaming szolgáltatón fog debütálni.

2020 áprilisában indul a Quibi nevű újszerű, mobilokra optimalizált streaming platform, ami a hét-tíz perces szegmensekre fog fókuszálni. A hírek szerint már olyan alkotókkal terveznek közös projekteket, mint Guillermo del Toro (A víz érintése A faun labirintusa), Sam Raimi (Pókember-trilógia), vagy Antoine Fuqua (A védelmező, A hét mesterlövész).

Liam Hemsworth és Cristoph Waltz főszereplésével készül egy akció-thriller sorozat, és Steven Spielberg is dolgozik az After Dark című horrorsorozatán, ami ugyancsak a Quibi-n fog debütálni. Úgy tűnik, hogy erre a streamingszolgáltatóra is érdemes lesz előfizetni, hiszen itt mutatják majd be A szökevény remakejét is.

Jó, mondjuk ez annyira kell, mint egy falat kenyér. Az 1993-as klasszikust, amiben Tommy Lee Jones üldözte az ártatlanul gyilkossággal megvádolt Harrison Fordot, egy négy évados sorozat előzte meg, ami igencsak népszerű volt Amerikában. Nyilván ehhez a sikerhez az is hozzájárult, hogy az emberek már akkor szerették az igaz történeteken alapuló filmeket, sorozatokat. Nem csoda, hogy aztán '93-ban készült belőle egy kétórás mozifilm.

A remakeben Kiefer Sutherland játszhatja a főszerepet, azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz az, aki üldözni fogja. Mint ahogy kitűzött premierdátuma sincsen még, de ahogy folyamatosan jönnek a hírek a Quibi-ről, úgy nemsokára erre is fény fog derülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás