promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült a The Irishman első előzetese
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre láthatunk is valamit a nagy trióból.

[[adv]]

Lehet, hogy Quentin Tarantino is nagy visszatérést csinál ebben az évben, de talán még ettől is ütősebb lehet majd Martin Scorsese alkotása, aki végre újra gengszterfilmet forgatott. Ráadásul úgy, hogy visszahozza a lenyomhatatlan párost, azaz Robert De Nirót és Joe Pescit. Utóbbi már visszavonult, de hát Scorsesének nem tudott egyszerűen nemet mondani.

Nem kell bizonyítanom, hogy a kultikus duó mit művelt a Casinóban vagy a Nagymenőkben. A rendező mindent ki tudott belőlük hozni, amit ki lehetett, és reméljük a The Irishman egy igazi nosztalgia hullámvasút lesz. Ne csak sima vasút kell legyen, az ide nem lesz elég.

A rajongóknak még egy régi vágya teljesül, és Martin mester megszerezte a duóhoz Al Pacinót is, aki Jimmy Hoffát fogja alakítani. A híres szakszervezeti vezető megbízója volt Frank Sheerannek, a menő ír bérgyilkosnak. A sztori amúgy a könyvmolyoknak ismert, mivel a The Irishman Charles Brandt „Hallom, szobafestő vagy” című bestsellere alapján készült.

Érdekes volt, hogy Scorsese filmjére csak a Netflix akart pénzt áldozni, aminek állítólag a büdzséje elérte a 125 millió dollárt. A készítés közben volt sok utómunka is, mivel a film felében a veterán színészek megfiatalítva lesznek láthatóak, a George Lucas által kitalált Industrial Light and Magic technikával.

A The Irishman a New York-i Filmfesztivál nyitóestéjén debütál majd szeptember 27-én. Pár moziban még le fogják vetíteni, de ugyebár a rendes film a streamingszolgáltatónál lesz elérhető. Pontos dátum persze erről még nincs, de valamikor őszre ígérik majd a premier után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás