promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Holland madárrá változtatja Will Smith-t
Borítókép:  Disney/Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Kémesítve friss előzetese, ami első ránézésre inkább fura, mint szórakoztató.

Szerencsétlen Will galamb lesz, és te lehet erre viszed a gyerekedet karácsonykor. Na jó, tegyük hozzá, hogy Smith és Holland valószínűleg nem bólintottak volna rá, ha valami borzalmas forgatókönyvvel dolgoznának a Blue Sky Studios emberei.

A Kémesítvének már volt egy szinkronos előzetese, amit ide kattintva értek el. Ez egy kis felvezetés volt, és még 2018-ban jött ki. Akkor úgy állt a helyzet, hogy az animációs film augusztusban moziba kerülhet, de a Disney-Fox fúzió megbolygatta a dolgokat.

Most december 26-ára van kiírva a premier itthon is. A Disney most már el is kezdte a hypeot körülötte, mivel bedobták a mélyvízbe a második előzetest.

Nos, Smith egy Lance Sterling nevezetű atom laza kémet fog alakítani, aki már amolyan James Bondos magabiztossággal teszi a dolgát. Közben beleütközik Walter Becketbe (Tom Holland), az ifjú tudós palántába, aki egy kísérlet folytán madárrá változtatja Lancet.

Milyen sztori nem volt még a kémes filmek világában? Hát, hogy az egyiket galambbá változtatják! Nem tudom, hogy mi fog belőle kisülni, de remélhetőleg Will Smith nem fog tojásokat rakni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás