promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bosszúállók: Végjáték átlépte a kétmilliárdot is
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem normális, amit a Bosszúállók: Végjáték művel, a második héten lett milliárdos bevétele.

Akadtak premierek a tengerentúli mozikban, de hát felesleges volt beállniuk a sorba, mert továbbra is a Végjátékról szólt minden. Olyan szinten, hogy ismét milliárdos jegyeladást produkált. Ugyebár bevétel figyelőnkben megírtuk, hogy a Végjáték egy hétvége alatt lépte át az egymilliárdos jegyeladást, ami még senkinek sem sikerült.

A kétmilliárdos klubba való belépés szinte biztos volt. Eddig négy film tudta ezt elérni: Bosszúállók: Végtelen háború, Avatar, Titanic és a Star Wars: Az ébredő Erő. Csak hát egyikük sem két hét alatt szedte össze ezt a pénzt. A Végjátéknak elég volt ennyi, pedig mindenki azt hitte, hogy a kezdeti roham volt ekkora, és jön a visszaesés, de hát nagyon nem.

Eddig két James Cameron alkotás állt az élen világbevételben. A Titanicot most tolta le a harmadik helyre a Bosszúállók: Végjáték, előbbinek 2 milliárd 187 millió volt az összbevétele, utóbbi pedig hajszállal, 2 milliárd 188,7 millióval hagyta le. Az Avatar jelenleg minden idők legtöbbet hozó alkotása 2 milliárd 788 millió dollárral. A Pandora lakói kezdhetnek félni, mert úgy néz ki a Bosszúállók fogják őket letaszítani a trónról.

Benne lehet a pakliban, hogy a Végjáték lesz az első 3 milliárdos bevételt elérő alkotás a világon.

Innentől jönnek a premierek sorban: A The Intruder című horror 11 milliót, a Seth Rogen és Charlize Theron főszereplésével készült Csekély esély című romantikus komédia 10-et, míg a negyedik helyen álló Undipofik című animáció 8,5 millió dollárt hozott a konyhára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás