promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra összeállt David Guetta és Afrojack
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az EDM mogul vadonatúj, „Dirty Sexy Money” című dalának szerzőtársa egy régi barát, a bemutatásra nem szoruló, Grammy-díjas holland nagyágyú, Afrojack, akivel olyan slágereket jegyeznek, mint a „Hey Mama”, a „Louder Than Words” vagy a nyáron megjelent „Another Life”.

A mostani, többféle stílust ötvöző „urban-dance” track közreműködőinek sora ezúttal is roppant izgalmas. A felvételhez napjaink egyik feltörő énekese, Charli XCX kölcsönzi hangját, aki legutóbbi “Boys” című számával hódított meg egy még szélesebb közönséget. Charli hangja és frappáns, provokatív szövege garantáltan újabb fejeket fog elcsavarni! A formabontó énekhang mellé egy igazán eredeti rapbetét is párosul, amit French Montana-nak, a marokkói származású, amerikai sztárrappernek köszönhetünk.

A dalhoz egyelőre egy lyric videó készült, azonban pár héten belül várható egy hivatalos videóklip is. Guetta pedig 2018 elején egy európai turnéra indul, és bár hazánk egyelőre kimaradt a célhelyszínek közül. Popriadóra felkészülni, jöjjön a muzsika:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás