promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk csúcsbombázó exe nem is létezett?
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A milliárdos felépített magának egy tökéletes életet.

A bók fogalma is nagyon kétértelmű sőt, igazán szerteágazó: de milyen is lehetne, ha teljesen össze van kapcsolódva az ember személyiségével? Nem mindegy itt sem, hogy mit hogyan veszünk fel. Mit és hogyan mondunk ki, vagy éppen csak sugalljuk a tekintetükkel, egy-egy mimikánkkal. Van, amikor egy Nő megkapja, hogy még a bókot sem tudja kezelni, biztos ennyire megjátssza magát, illetve ilyenkor szokott az is lenni, hogy a nőt elkezdik beképzelt p*csának titulálni. Pedig többségében ilyenkor a magyarázat csak annyi, hogy egyszerűen nem tudja, hogy kezelni, így megpróbálja kikerülni az ilyen helyzeteket: nem mindenki éli, hogy bókokkal és szép szavakkal rohamozzák el. Nem mindenkinek az a legfőbb küldetése az emberi kapcsolataitól, hogy állandóan csak és kizárólag az önbizalmát növeljék.

Vannak, akik a bókok mértékétől, a szép szavaktól érzik igazán, hogy szeretve vannak egy párkapcsolatban. Vannak férfiak, akik ha megfeszülnek se tudják szavakban kifejezni magukat anélkül, hogy az egész ne csöpögjön a szarkazmustól.

Elon Musk 2018 - 2021-ig volt együtt Grimesszel, - igazi nevén Claire Elise Boucher -, és két gyermekük is született ebből a kapcsolatból. Az emberek sokasága egyszerre volt érthetetlen és bizonyos az ő párosuk kapcsán: amennyire különbözőnek látszanak kívülről, annál jobban érzi az ember a teljes hasonlóságot. Úgyis váltak szét, hogy a milliárdos elmondta: „bár külün mentünk, de ez nem azt jelenti azt, hogy nem szeretjük egymást."

Musk élete nem csak a Twitter-vásárlási hercehurca és egyéb pénzügyi dolgok miatt érdekes a média számára, vagy hogy éppen hányadik gyereke is szüetik és kitől, hanem az exbarátnő miatt is. Nem is olyan régen a BBC-n futó „The Elon Musk Show" dokumentum sorozatban Devin Gordon, író, is feltűnik és egy nagyon emlékezetes összegzést mond az egykori párról... és akár tudat alatt, de Musk személyiségéről is,

„Grimes többször is elmondta nekem, hogy Musknak van egy olyan elmélete róla, hogy nem valódi,"

- kezdi, és a kifejtés sem marad el,

„Hogy ő egy szimuláció, akit ő hozott létre, és az agykérgében létezik, mint egyfajta tökéletes társa. Ez egy kicsit őrülten hangzik, és talán még egy kicsit hátborzongató is, csakhogy ő, vagyis maga Grimes egyetért vele. Azt mondta, hogy valóban úgy érzi magát, mintha ez egy szimuláció lenne, amelyet számára teremtett."

Ez első olvasatra úgy tűnhet, mintha Grimest lebutázná Musk olyan szinten, hogy a lánynak nélküle nincs is semmiféle személyisége, ami maradandó és értékes lenne, - legalábbis nekem ez jött le -. Viszont közben, ha újra elolvassuk a mondatokat, és elénk villan a tökéletes társa párosítás, akkor az lesz a gondolat, hogy a techmilliárdos azért mondta ezt az énekesnőről, mert el se hitte, hogy valójában ilyen mázlista, hogy megkapja azt a partnert maga mellé, aki a világon a legtökéletesebb. S ha az utóbbit hagyjuk ízlelgetni, és bevillan a kép, hogy már nincsenek együtt, az egész kapcsolat egy megható szomorúságú színességet kap: vajon miért van az, hogy aminek valóban össze kéne kapcsolódnia, az többnyire előbb vagy utóbb, de eltörik?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás