promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő videó került ki Daniel Craigről, így még sose láthattuk a színészt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Craig egy egészen új oldalát mutatta meg a világnak, az emberek pedig imádják őt ezért.

A legtöbben minden bizonnyal James Bondként ismerik Daniel Craiget, hiszen 2006-tól egészen 2021-ig övé volt a szerep, és igazán maradandót alkotott 007-es ügynökként. Manapság inkább a Tőrbe ejtve második része miatt van a figyelem középpontjában a színész, ugyanis sokak szerint az általa alakított Benoit Blanc nyomozó olyan lesz, mint amilyen annak idején például Poirot volt a közönségnek – ami persze hatalmas dicséretnek számít.

Daniel Craig nemcsak gigaprodukciókban vállal szerepet, ugyanis néha egész mókás videókban is láthatjuk őt. Nemrég is elfogadta a Belvedere vodka felkérését, hogy legyen ő a főszereplője a reklámjuknak, de minden bizonnyal nem az alkoholos ital miatt bólintott rá a dologra, hanem sokkal inkább a rendező miatt, mivel az a Taika Waititi készítette a szpotot, akinek egyebek között a Thor harmadik és negyedik részét, illetve a zseniális Jojo Nyuszit is köszönhetjük.

Daniel Craig a reklámban egy egészen új oldalát mutatja meg, ugyanis önfeledten táncol, és közben annyira menő, hogy az valami hihetetlen. Minden egyes mozdulata ikonikus, mintha a zenének élne, és közben egy pillanatra sem veszi komolyan magát – valószínűleg pontosan ebben rejlik az egész videó varázsa: abban a szabadságérzésben, amit a világsztár közvetít a táncával.

Az biztos, hogy Taika Waititi kihozta Daniel Craigből a maximumot, az alig pár perces reklám pedig máris az internet új kedvence lett. Ezt valóban mindenkinek látnia kell, mivel ez egy olyan különleges videó, ami képes arra, hogy pillanatok alatt jobb kedvre derítse a nézőjét – nem is húzzuk tovább az időt, íme Daniel Craig fantasztikus táncprodukciója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás