promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legcikibb bakija van az egyik James Bond filmben, ezt nehezen lehet kibírni röhögés nélkül
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

James Bond mögött olyasmi történt, ami több, mint furcsa.

A James Bond filmek általában elképesztően sok pénzből készülnek, igazi profik dolgoznak rajtuk és több ezer ember ügyel arra, hogy a 007-es ügynök aktuális kalandja mindig tökéletes legyen. Nos, úgy látszik, hogy még ilyen sok ember sem volt elég ahhoz, hogy kiszúrjanak egy óriási, kellemetlen bakit a 2008-as A Quantum csendje című filmben, ami Daniel Craig második kalandja volt az ikonikus szerepben.

A Marc Forster által rendezett alkotásban van egy jelenet, mikor James Bond lazán ül a motorján, majd elkezd mobilozni. Első ránézésre minden rendben van, hiszen Daniel Craig is teszi a dolgát, a kamera is forog, technikailag sincs semmi gond – viszont a háttérben egy egészen furcsa, megmagyarázhatatlan dolog történik, amit ha egyszer észreveszünk, többé nem tudjuk elfelejteni, annyira röhejes.

James Bond mögött van egy utcaseprő, aki meglepő módon nem az utcát sepregeti, ahogy kéne, hanem a levegőt, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga – szegény statiszta minden bizonnyal elfáradt a sokadik felvételre, és már nem volt kedve annyira lehajolni, hogy hozzáérjen a földhöz a seprűje.

Kérdéses, hogy kerülhette el a készítők figyelmét ez a kifejezetten vicces baki, hiszen teljesen jól látni a háttérben a statisztát, aki ímmel-ámmal sepreget. Bár lehet, hogy direkt hagyták benne, mivel mostanában szinte az összes „TOP10 filmes baki” listán meg lehet találni az érintett jelenetet A Quantum csendjéből, így már emiatt is maradandó marad a film – ami amúgy érezhetően nem a James Bond rajongók kedvence.

Itt lehet megnézni az utcaseprős bakit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás