promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élve temettek el egy férfit, így sikerült túlélnie a halálközeli élményt, amiről még videó is készült
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majdnem tragédia lett a veszélyes mutatvány vége.

Sokak rémálma, hogy egyszer élve eltemetik. Rengeteg filmben láthattuk már ezt, mint elképesztően kegyetlen büntetést: egyebek között a Kill Bill második részében is volt egy jelenet, mikor az Uma Thurman által alakított főhősnek ki kellett szabadulnia egy koporsóból, miután a föld alá száműzték őt – neki sikerült Quentin Tarantino alkotásában megoldania ezt az életveszélyes problémát, de vajon mi a helyzet a valóságban?

Egy Antony Britton nevű angol kaszkadőr úgy gondolta még 2015-ben, hogy jó mutatvány lenne, ha nagyjából 1,8 méter mélyre temetnék őt, koporsó nélkül, ráadásul összebilincselt kezekkel. Ha valaki úgy gondolja, hogy ez őrültség, akkor tökéletesen igaza van, hiszen a férfi majdnem belehalt az esetbe: már csak 60 centivel kellett volna feljebb küzdenie magát, de nem bírta tovább – ki kellett ásni őt, így tudott csak megmenekülni.

Antony Britton elmondta, hogy az elején még úgy érezte, hogy nincs semmi baj, majd minden egyes apró, rádobott földkupac hatalmas erővel nehezedett a testére, és ekkor kezdődtek a gondok: hirtelen mintha megcsúszott volna az őt ellepő föld, ennek hatására pedig teljesen beszorult a keze, alig tudott mozogni, ez pedig szinte lehetetlenné tette azt, hogy kijusson – de a végsőkig próbálkozott, egészen ájulásig.

A férfi szerencsére viszonylag épségben túlélte a mutatványt, hiszen csak az egyik bordája repedt meg, illetve pár karcolást szerzett magának. Ha egyedül lett volna, akkor viszont biztos, hogy tragédia lett volna a vége, hiszen csak a segítségnek köszönhetően élte túl. Az esetről videó is készült, de előre figyelmeztetünk mindenkit, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas, így semmiképp se nézzék meg azok, akik nem bírják az ilyesmit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás