promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halálra harapott egy kobrát a 8 éves kisfiú, amiért az megmarta őt játék közben
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A srác nem volt szívbajos, rögtön visszatámadott, és ezzel megmentette a saját életét.

Rengetegen félnek a kígyóktól, többek között a legendás filmes kalandor, a Harrison Ford által megtestesített Indiana Jones is egyenesen irtózik tőlük. A kígyófóbia, vagyis ophidiophobia tényleg sokakban megvan, ennek az okát pedig nem mindig lehet pontosan meghatározni, de minden bizonnyal az lehet a jelenség mögött, hogy nagyon veszélyesek, és bizonyos szempontból kifejezetten furcsák ezek a lények.

Az Indiában található Pandarpadh egyik fiatal lakója, a mindössze 8 éves Deepak minden bizonnyal nem fél a kígyóktól, vagy ha mégis, akkor szépen le tudta küzdeni a dolgot, ugyanis nemrég olyasmi történt vele, ami sokak rémálma: éppen a kertben játszott, mikor hirtelen a semmiből odacsúszott hozzá egy kobra, csúnyán megmarta őt, és még a keze köré is tekeredett.

Akár családi tragédiával is végződhetett volna a kis Deepak és az agresszív kobra esete, de nem így lett: a srác a hatalmas fájdalom hatására megpróbálta lerázni magáról a hüllőt, de az nem engedte el a karját, ezért úgy döntött, hogy megharapja, hátha akkor megszabadul tőle – sikerrel járt, két jókora harapás után a kobra feladta a harcot, majd kimúlt.

A kisfiút egyből kórházba szállították, ahol megkapta a szükséges ellenmérget, nehogy belehaljon a kobra marásába. Egy ideig bent tartották megfigyelésen, de Deepak szerencsére jól van, nem lett semmi baja. Hatalmas szerencséje volt, és nemcsak azért, mert nem volt halálos a sérülése, hanem azért is, mert olyan lélekjelenléttel rendelkezett, amit sokan megirigyelhetnének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás