promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michelle Wild így kezdte a pornózást, a producer Kovi mindenről részletesen beszámolt
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori pornósztár ma már nincs az iparág közelében sem.

A 2000-es évek elején új szelek kezdtek fújni a világban, és benne persze Magyarországon is, ahol az internet villámgyors elterjedése megváltoztatta a médiafogyasztási szokásainkat. A vadhajtások közé tartozott a pornó műfajának széles körű térhódítása a weben.

Ebben az időszakban tűnt fel a felnőttfilmes iparban Vad Katalin is, aki Michelle Wild néven futott be rövid, ám annál fényesebb karriert. Rég visszavonult már, ám máig sok férfi szívét megdobogtatja, ha az immár 42 éves családanya neve szóba kerül.

Kati 1999-ben fejezte be a középiskolát, és utána szinte rögtön táncosnőként kezdett dolgozni egy éjszakai bárban, majd erotikus telefon-szolgáltatásokkal foglalkozott. Ezzel azonban nem elégedett meg, hanem nagyobb tétben kívánt játszani, amint arról a producer Kovács István (Kovi) is beszámolt.

„2001 elején ismerkedtünk meg, éppen forgattam, amikor az ügynöke elhozta hozzám. Megszeppentnek tűnt, de aztán határozottan kijelentette, hogy pornósztár akar lenni. Ezt egyáltalán nem akarta titkolni, ami akkoriban ritkaságnak számított”

– emlékezett vissza a felnőttfilmeket készítő mogul. Az első közös forgatásukra, vagyis Kati debütálására majd csak 2001 novemberében került sor. Egy külföldre készült pornóban, úgynevezett fétis-filmben kapott szerepet az akkor már Michelle Wild néven szereplő, 21 éves szépség.

A Kovinak két pornó-Oscart hozó alkotásban az újonc két jelenetben szerepelt, vagyis rögtön bekerült a mélyvízbe. Szó szerint is, hiszen egyszer egy medencében kellett csinálnia, ám a jelenet előtt Kati pánikrohamot kapott, és magára zárta az öltözőt. Végül aztán vidáman előkerült, és nagyon profin végrehajtotta a feladatot.

„Könnyű volt vele dolgozni, bár egyáltalán nem volt pontos, szinte mindig késett, gyakran haragudtam is rá emiatt. De ahogy rám nézett, attól rögtön megenyhültem. Civilben szende kislány volt, gyakran húzott farmert, pulóvert, a forgatásokon viszont bombázóvá változott, annak ellenére, hogy minden porcikája természetes volt”

– dicsérte meg Kovi, aki hároméves szerződést kötött Michelle Wilddal, de a nagymellű, darázsderekú, pimaszul csinos pofijú szépségnek nem is volt sokkal hosszabb a pornós karrierje.

Később szerepelt az FHM és a Playboy férfimagazinokban, újságot írt, éjjeli rádiós talkshow-t vezetett, illetve a Jóban Rosszban szappanoperában is szerepelt, és az alakításairól többnyire dicsérően írtak. Akkori elmondása szerint már nem kíván semmilyen formában visszatérni a pornóhoz, és a szavát azóta is tartja.

A pornósztárok élete egyébként korántsem olyan, amilyennek a többség elképzeli. Kovi egyszer e-mailt kapott, amelyben egy dúsgazdag arab mágnás számára akarták „kibérelni” Michelle Wildot egyetlen éjszakára. Bár kérhetett volna bármennyit, a pornósztár kikérte magának még a feltételezést is.

Fotók egyebek mellett az Origón.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás