promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5 magyar sztár, aki pornózott
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

5 magyar híresség, aki pornófilmes múlttal rendelkezik.

Nemrég összegyűjtöttünk öt hollywoodi hírességet, akik annak idején a pornóiparban kezdték a filmes karrierjüket. Ilyen népszerű és közönségkedvenc sztár például Cameron Diaz, Arnold Schwarzenegger, de még Sylvester Stallone és Jackie Chan is.

Most kicsit körbenéztünk a magyar hírességek között, és összegyűjtöttünk ugyancsak öt olyan sztárt, aki szintén pornófilmes múlttal rendelkeznek.

Éden Barbi

Az Éden Hotel egykori szereplője 22 éves volt, mikor bekerült a műsorba. Ekkor derült ki, hogy korábban pornófilmekben szerepelt, de előtte még szexrabszolgát is akartak belőle csinálni. Egy bűvész vitte ki magával Olaszországba, hogy az asszisztenseként dolgozzon, de amint kiderült, hogy valójában mit is terveztek vele, Barbi megszökött. Később a fiatal lány Daniella Rose néven vállalt szerepeket pornófilmekben; először azért, mert pénzre volt szüksége, utána már csak élvezetből. Ma már nem foglakozik felnőttfilmekkel, és a köztudatból is teljesen eltűnt.

Kelemen Anna

Bár eddig sem volt titok Kelemen Anna pornós múltja, az csak néhány éve derült ki, hogy ismét a testét árulja egy szexoldalon. Annácska akkor még 100 ezer forintot kért egy együttlétért, és a hirdetésében kikötötte, hogy kizárólag intelligens férfiak és hölgyek jöhetnek nála szóba. Akkoriban azt mondta, hogy a készülő könyvéhez gyűjt így anyagot, amiben a férfiak viselkedését fogja tanulmányozni. Viszont hozzátette, hogy amellett, hogy tesztelheti a férfiakat, elismerte, hogy örömét leli a szexben is.

Sáfrány Emese

Vagy ahogy a pornóoldalakon ismert: Aleska Diamond. A most 33 éves Emese már régen felhagyott a pornózással, és azóta sem szereti, ha bárhol is Aleska-ként hivatkoznak rá. A légtornászként is ismert Emese mostanában gyakran szerepel a tv-ben és a bulvároldalakon, hiszen egy éve született meg a kisfia, Nolen, akivel nagyon boldogok együtt; még úgy is, hogy gyermekének édesapja már nem él velük a szakításuk óta.

Krasznai Tünde

Krasznai Tünde az X-Faktor 2013-as évadában tűnt fel, aki már az előválogatón sem titkolta, hogy pornózott. Emiatt aztán rengeteg támadás érte, és azóta sem sikerült megvetnie a lábát a zeneiparban, így aztán ő is feledésbe merült. Legutoljára a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban láthattuk, ahol Fördős Zét sikerült is zavarba hoznia a vetkőzésével.

Vad Kati

Michelle Wild talán az egyik leghíresebb magyar pornószínész, akinek rengeteg filmje található meg az interneten. A most 42 éves egykori felnőttfilmes, miután felhagyott a pornózással, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában kapta meg Janovics Ivett ápolónő szerepét. Vad Kati több interjúban is hangsúlyozta, hogy bár nem tagadja a múltját a jövőben semmiképp sem akarna visszatérni a pornóhoz. Vad Kati ma is boldog családban él a férjével, és Málna nevű kislányával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás