promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csalfa feleség lebukott, miközben azt csinálta a szomszédnak, amit a férjének nem
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tíz év házasság alatt 9 szeretője volt a kikapós asszonykának.

Egy elkeseredett férj fordult nemrég tanácsért és némi lelki fröccsért a The Scottish Sun bulvárlap levelező rovatához. A férfi elég különös életet élhetett a feleségével, hiszen nem vette észre, hogy az idők során az asszony 9 különböző fickóval csalta meg.

A férj egyszer a szomszédjukkal kapta rajta, és akkor borult ki a bili. Kicsit korábban érkezett haza a munkából a szokásosnál, és amikor benyitott a házba, alig akart hinni a szemének. Nemcsak a szex ténye döbbentette meg, hanem az, hogy a felesége éppen orálisan kényeztette szeretőjét.

„Ezt nekem soha nem csinálta a házasságunk tíz éve alatt, azt mondta, hogy még a gondolatát is gusztustalannak tartja”

– panaszkodott a felszarvazott férj. Aki persze a történtek után alaposan elbeszélgetett kikapós asszonykájával, és akkor derült ki, hogy a nő egy évtized alatt 9 szeretőt fogyasztott el. A 40 éves férfi közben mindvégig hű volt két évvel fiatalabb nejéhez.

„Azt hiszem, elfelejtett emlékeztetni arra, hogy nyitott házasságban élünk”

– ironizált a helyzeten a férj. Azt is bevallotta, hogy végtelenül naivnak bizonyult, hiszen egyáltalán nem gyanított semmit az asszonyka félrelépéseiből. Azt gondolta, hogy csak ritkán kívánja a szexet, ezért nem közeledik feléje.

„Előjött a migrénem a munkahelyemen, és olyan rosszul éreztem magam, hogy inkább hamarabb hazamentem. A feleségem szabadnapos volt, ezért nem vágytam másra, csak egy teára és egy kis együttérzésre”

– mondta a férj, akinek otthon aligha múlt el a fejfájása a látottaktól. A neje éppen a kanapéjukon ülő szomszédja ölébe temetkezett, mire a ház hazatérő ura rájuk kiáltott, aztán hozzávágta a szeretőhöz a földön heverő nadrágját, mire a megszeppent férfi kirohant a házból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás