promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleség mindennap szexelni akar, a férj pedig már nem tud mit kitalálni, hogy kimentse magát alóla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindig a férfi a kezdeményező az együttléteknél.

Az általános „szereposztás” szerint egy házasságban, párkapcsolatban a férfiaknak nagyobb a szexigényük, és többnyire ők kezdeményezik az együttléteket. Számos vicc szól a nők hárító, elutasító viselkedéséről, pedig alkalmanként éppen fordított a helyzet, néha éppen ők a szenvedő felek.

A weben kérte egy orvos-szakértő tanácsát az a hölgy is, aki úgy gondolja, hogy az ágyban nem igazán passzolnak össze a párjával. Erőszakoskodni nyilvánvalóan ilyenkor sem lehet – de akkor mit tehet a gyengébbik nem képviselője?

„A férjem azt mondja, hogy túl magas a szexigényem, és néha bosszús lesz, amikor én lépek fel kezdeményezőleg. Miért nem akar összebújni velem minden nap?”

– tette fel az álomkérdést a névtelenségbe burkolózó feleség, de ezek szerint tényleg vannak olyan férfiak, akik nem mindig kaphatók egy kis hancúrozásra. A hölgy egyébként már beérné kétnaponta is a szexszel, ám arra sincs sok esélye.

„Ő nagyon elégedett a heti egy-két alkalommal, engem viszont nagyon frusztrál. Nálam a szex a kötődés egyfajta kifejezése, és amikor csináljuk, akkor nincs is rá panaszom. Ma már tudom, mit akarok az ágyban, de ő nem hajlandó ezt közösen felfedezni. Vannak játékszereim, elszórakozok magamban is, viszont az nem ugyanaz, jobban szeretem vele csinálni. Tényleg ennyire nehezet kérek tőle?”

– tanácstalankodott a feleség, mire a szakértő azt válaszolta neki, hogy valóban egyfajta társadalmi norma, miszerint a férfiak a kezdeményezők az együttlétekben, ám mint minden esetben, ez alól is vannak kivételek, és ezt a nőnek is meg kell értenie.

„Képzeld el, micsoda teher nehezedik a férfira, akinek mindig tettre késznek kell mutatkoznia. A pornófilmek is azt sugallják, hogy az eszük folyamatosan a szexen jár, és nincsenek erekciós problémáik. De ők is emberek, tele gondokkal, bizonytalanságokkal, és ha éppen nem kívánják a szexet, az nem jelenti azt, hogy már nem szeret”

– próbálta megnyugtatni a hölgy szakértő a kétségbeesett asszonykát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás