promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi még a bugyiját is megvillantotta, akkorát bulizott St. Tropez-ban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea kicsit kiengedte a fáradt gőzt a franciáknál.

Vajna Timi egykor rengeteg támadást kapott, hiszen sokan megvádolták azzal, hogy ő csupán egy aranyásó, aki csak a pénzéért házasodott össze a nála jóval idősebb sztárproducerrel, Andy Vajnával, aki 2019-ben hunyt el, és állítólag hatalmas vagyont hagyott az özvegyére. Az utóbbi években viszont kiderült, hogy valóban nagyon szerették egymást, hiszen Vajna Timi még most rendszeresen szokott posztolni Andy Vajnáról – sőt, nemrég még egy „túlvilági jelet” is megosztott a követőivel, amit szerinte tőle kapott:

Nagyon megterhelő időszakon van túl Vajna Tímea, de szerencsére úgy tűnik, hogy már egy kicsit jobban van testileg és lelkileg is, hiszen az Instagram bejegyzései alapján a Franciaországban található, álomszép St. Tropez-ban élvezi a jó időt, és közben bulizik egy nagyot – ráadásul egészen lenge ruhában, ennek pedig biztos, hogy örülnek a rajongói/hódolói.

Vajna Timi egy meglehetősen kicsi, feszülős melltartóban bulizgatott, az extrarövid szoknyájának köszönhetően pedig még a bugyiját is megvillantotta – vagyis egyenesen bombasztikusan nézett ki, talán még sosem volt ilyen dögös a gyönyörű üzletasszony, akiért egyre többen vannak oda az ehhez hasonló, forró tartalmak miatt.

Vajna Tímea magánéletéről nem sok biztos dolgot lehet tudni manapság, de ha lehet hinni a fel-felreppenő pletykáknak, akkor jelenleg az esküvőjét tervezi a vőlegényével. Sőt, már az is lehet, hogy titokban összeházasodtak, csak még nem akarják nagy dobra verni – de ez egyelőre csupán alaptalan feltételezés, semmi több.

Itt lehet megnézni Vajna Timi bulizós fotóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás