promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Piros bikiniben őrjítette meg Tenerifét a magyar rádiós műsorvezető
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pordán Petra a szülinapja után utazott el a Kanári-szigetekre.

A Sláger FM rádiónál dolgozó Pordán Petrának nemcsak a hangja szép, de az egész megjelenése kellemes, így mindig nagy öröm, ha a műsorvezető friss képeket posztol az Instagram-oldalára.

Erre pedig mi is szolgáltathatna jobb apropót, mint a nyár, amikor a magyar celebek egy része is külföldre utazik lazítani. Petra jelenleg Tenerifén tartózkodik, ahová természetesen magával vitte a férjét, Balogh Tamást is, akivel 2015-ben házasodtak össze.

A gyönyörű műsorvezető nem fűzött különösebb megjegyzést a legutóbbi posztjához, ám a fotó mindennél beszédesebb. Petra egy igazán csábító piros fürdőruhában őrjíti meg a férfiakat a Kanári-szigeteken, a bikinifelső és az alsó rész is éppen csak annyit takar belőle, amennyit szükséges.

Az Instán és a Facebookon hozzászólók általában jó pihenést kívánnak a magyar celebpárnak, de akadt olyan is, aki egyszerűen csak álomnőnek nevezte a vizes hajjal, kissé kócosan bejelentkező műsorvezetőt.

„Kanári nélkül ne is gyertek haza”

– kommentelt viccesen egy követő, aki talán nem is sejti, hogy a Kanári-szigetek névadói nem a színes papagájok voltak. Hanem a kutyák (latinul: canis), pontosabban az ókori rómaiak által tengeri kutyáknak nevezett barátfókák, amelyek hajdan tömegével sütkéreztek a parton.

Petra a tenerifei utazást talán szülinapi ajándékként kapta, ugyanis éppen a hét elején ünnepelt. Előtte pedig a Városligetben „turistáskodott”, végre sikerült eljutnia a Magyar Zene Házába, amire már annyira kíváncsi volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás