promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrjítő lila felsőben mutatta meg kerek melleit Magyarország egyik kedvenc rádiósa
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pordán Petra nemcsak a hangjával bűvöli el rajongóit.

A rádiós műsorvezetők világa kissé mostohább a tévésekénél, hiszen nekik a közönség legfeljebb a hangjukat ismeri meg, és nem lehetnek azonnal olyan nagy sztárok, mint a képernyőn villogó kollégáik. Az ismeretlen ismerősök közé tartozik Pordán Petra is, a Sláger FM sztárja.

23 éves korában kezdett el rádiózni, és viszonylag hamar felfedezték, így került Tatabányáról a fővárosba. 2008-ban már a nagynevű Juventus rádió egyik reggeli műsorában dolgozhatott, és később olyan legendák mellé ülhetett be, mint Bochkor Gábor, Harsányi Levente, István Dani és Hajdu Steve.

Petra időközben aztán megmutathatta arcát a szélesebb nyilvánosságnak is, hiszen hétfőtől szerdáig a Sláger TV kívánságműsorát vezeti. 2015-ben ment feleségül az akkor szintén rádiózó Balogh Tamáshoz, aki az Instagram-posztjaiban is gyakran feltűnik.

A gyönyörű műsorvezetőnő az elmondása szerint imád reggeli adást vezetni, mert akkor lehetősége van arra, hogy a morcos és még fáradt, munkába igyekvő embereknek mosolyt csaljon az arcukra. Nem véletlen, hogy a közösségi médiában is több tízezres követőtábort épített ki magának, és sorra kapja rajongóitól a bókokat.

Például arra a képre, amelyen üdén és frissen mosolyog bele a kamerába egy mikrofon mögül, miközben csak egy lenge lila ruhadarabot visel a felsőtestén, amely sokat sejtet formás melleiből. A „gyönyörű” és a „csini” jelzőket szinte megszámolni sem lehet a poszt mellett.

„Amikor 7.00-kor edzeni szeretnél, mert korán kivet az ágy, de a terem csak 8.00-kor nyit, akkor jöhet a Duna-parti lépcsőzés vadkacsák társaságában”

– írta egy másik fotó mellé Petra, amelyen kék színű tréningszettben és fülhallgatóval a fején látható az angyalföldi Duna-parton, szintén nem keveset mutatva meg magából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás