promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szőke démon fekete bugyiban és melltartóban: Iszak Eszti ezen a héten többször is nekivetkőzött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető jó ügyért mutogatta magát fehérneműben.

Szokatlanul kitárulkozó volt ezen a héten Iszak Eszti, aki meglepően sok fehérneműs fotót posztolt magáról az Instagramon. A szőke műsorvezető a fekete bugyit és melltartót részesítette előnyben, ami kétségkívül jól mutatott barnás bőrén és eszméletlenül csinos alakján.

A 34 éves egykori (és lényegében mai) modell nem öncélúan vetkőzött, hanem úgy reklámozott bizonyos termékeket, hogy közben fontos társadalmi kérdésekre is rámutatott. Például arra, hogy ideje lenne mindenkinek úgy elfogadnia magát, ahogy éppen kinéz.

„A női test mérettől, alkattól és kortól függetlenül gyönyörű. A testünk nem egy statikus, egy méretben létező alkotás, sokkal inkább egy folyamatosan változó, rendkívül sokszínű csoda, amely képes lekövetni a különböző életszakaszainkat, táplálni gyermekeinket, megöregedni velünk”

– hirdette Eszti azon kép mellett, ahol a stylist-műsorvezető Holdampf Linda, illetve az Exatlonból megismert Kőnig Anna társaságában látható. Persze mindhárom szőke szépség fehérneműben pózol, vidám nevetéssel hirdetve a sokszínűséget.

Pár nappal később Eszti az egyik fehérneműmárka oldalán beszélgetett Dallos Bogival, és az élő adás – bevallása szerint – felért számára egy terápiával. Kibeszélhette magából az őt nyomasztó dolgokat, például azt, hogyan festenek hamis képet az életről a közösségi oldalak, és ezáltal hogyan támasztanak túlzott elvárásokat mindenkivel szemben.

„A gyönyörű, hosszú, vékony lábú 20 éves testek, babaarccal, amivel én már sosem fogok rendelkezni (miközben szintén hálás vagyok a testemért, sőt mára már a lábaimért is, mert azok hoztak el ide, ahol most vagyok); a gyönyörű, dús, hullámos hajzuhatagok, amire mindig is vágytam volna (na jó, ezt a mai napig nehezen engedtem el). És ezek még csak a külsőségek…”

– mutatott rá Eszti is arra, milyen nehéz állandóan jó formában mutatniuk magukat a celebeknek a nyilvánosság előtt. A műsorvezetőt egyébként egy ideje már élőben is megcsodálhatják minden nap a rajongói, ugyanis csatlakozott a TV2 reggeli műsora, a Mokka stábjához.

Egyetlen problémája akadt csak a felkéréssel: nem szeret korán kelni. Persze, ehhez gyorsan hozzá kellett szoknia, és elmondása szerint mindennap fél 5-kor kell kipattannia az ágyból ahhoz, hogy a műsor 6:15-ös kezdésekor rendelkezésre álljon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás