promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikinire vetkőzött a magyar időjós – ha így folytatja, hosszú, forró nyarunk lesz
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Barta Sylvia megmutatta a férjét is, akivel 20 éve tartanak ki egymás mellett, jóban-rosszban.

Barta Sylvia az ötödik X-be lépve is fantasztikusan néz ki. Az ózdi születésű műsorvezető és időjárás-jelentő nem szokott visszarettenni attól, ha a kamerák előtt kell nyárias öltözékre vetkőznie – miért is félne tehát a magánéletben is megmutatni bombasztikus alakját?

Sylvia mindig is híradós-bemondó szeretett volna lenni, ezen a téren a legendás Kudlik Júlia volt a példaképe. Viszonylag gyorsan a képernyőn kötött ki, ő lett a TV2 első női időjósa. Később az RTL Klubhoz igazolt, majd egy kis kitérőt tett a civil életbe (aerobikedző és zumbainstruktor lett), 2018 óta azonban ismét sűrűn köszönthetjük a nappalinkban, ha bekapcsoljuk a tévénket.

„Hurrá itt a nyár! Ma van a nyár első napja! Már várom, hogy újra együtt nyaraljunk a gyerekekkel, hogy ne kelljen nekik korán kelni, hatalmas iskolatáskát cipelni, és sokszor még éjszaka is tanulni… Ha ők gondtalanok, akkor nekünk is könnyebb!”

– köszöntötte (nem túl tudományosan) a vakációt egy június eleji Instagram-posztjában. A csinos műsorvezetőnő mindehhez pedig olyan fotót mellékelt, amitől ismételten leesett az állunk.

A hashtagek szerint a kép még a horvát tengerparton készült, és Sylviát a vízparti köveken ülve láthatjuk rajta. Lebarnult bőrén csodásan mutat a neonsárga (zöld?) bikini, és a hölgy méltán büszkélkedik rajta a korával is (#over50).

Sylvia kereken két évtizede kötött házasságot Kolossváry Ádámmal, akit azonban csak ritkán mutat meg a nyilvánosságnak. A szép jubileum alkalmából azonban májusban kivételt tett, még ha a lányai apukájából szinte alig látszik valami.

„Ilyenné formáltuk egymást 22 év alatt… Mit nekünk gravitáció és ezüstös haj, mi még mindig egymást találjuk a legvonzóbbnak!”

– írta a kép alá az időjós.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás