promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné elsírta magát, amikor nyilvánosságra került az egyik legnagyobb titka
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az újságírók bulldog módjára szegődtek a nyomába.

Katalin hercegné a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja, akinek rengeteg nehézséget kellett leküzdenie azért, hogy most Vilmos herceg egyenrangú partnereként, és – megérdemelten – leendő királynéként emlegessék.

Túlvészelte azt is, amikor 2007 tavaszán szakított Vilmossal, a kapcsolatukat azonban pár hónapra rá újrakezdték, és 4 esztendővel később már fényes esküvőn fogadtak örök hűséget egymásnak.

A világraszóló lagzihoz kapcsolódik Katalin egyik nagy csalódása is, pontosabban egy nagy és féltve őrzött titkának nyilvánosságra kerülése. Egyetlen menyasszony sem szeretné, ha idő előtt kitudódna, hogy milyen ruhában megy férjhez, márpedig a szépséges királyi ara esetében éppen ezt történt.

Kép hónnappal a nagy esemény előtt a The Sunday Times újság kotyogta ki, hogy Sarah Burton, az Alexander McQueen divatmárka jelenlegi kreatív igazgatója készíti el majd az álomruhát. A nyilvánosságra hozatal annyira rosszul érintette a hercegnét, hogy a környezete egybehangzó állítása szerint könnyekben tört ki.

A brit újságírók szinte versenyt rendeztek az információ kiderítéséért, amely így nem is maradhatott sokáig titokban. Egyáltalán nem törődtek azzal, hogy ezáltal tönkreteszik Katalin nagy napját, akiből – feltehetőleg – csak egyszer lesz egy herceg menyasszonya.

Fotó: Profimedia

A könnycseppek persze az esküvővel járó óriási stressznek is voltak betudhatók, de a szépséges (akkor 29 éves) ara végül összeszedte magát, és a kocsiból kilépve már gondtalanul tudott mosolyogni az éljenző tömegre. A lagzira 1900 vendéget hívtak meg, vagyis igazán pompásra és emlékezetesre sikeredett.

Katalin persze szokás szerint viselt valami régit a ceremónián (egy 19. századi csipkét), illetve valami kéket (egy szalagot a ruha belsejében), valamit kölcsön (a királynő által adott Cartier tiarát), míg az uszálya bő két és fél méteres volt, így tényleg hamisítatlan hercegnéként csilloghatott a nagy napon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás