promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Intim helyzetben készült fotó Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről, amely azonnal ki is került az internetre
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritka az ilyen fotó a szigorú szabályok miatt.

A brit királyi család tagjainak mindennapjait elképesztően szigorú szabályok keretezik, szinte minden mozdulatukra vigyázni kell a nyilvánosság előtt, ahol bizony lesifotósok és újságírok hada lesi azt a pillanatot, amikor bizony egy-egy szabály keretei megsínylik. Olyan alapvető és evidens dolgokat is szabályoznak a családtagok számára, minthogy nem tehetnek melírt a hajukba, vagy hogy nem rúzsozhatják ki magukat nyilvános eseményre. Ugyan II. Erzsébet uralkodása alatt a szabályok puhábbak lettek, ennek ellenére még így is nagyon szigorúak.

Meghan Markle és Harry herceg esetén azonban máshogy van, ők nem tartják be a protokollt a nyilvánosság előtt. Róluk több olyan kép is készült az elmúlt években, hogy nyilvánosan csókolóztak. Nemrégiben például egy lovaspóló mérkőzésen kapták őket lencsevégre a sasszemű lesifotósok.

Az első regisztrált nyilvános csók páldául 1981-ben csattant csak el, de ez is csak egy nagy ceremónia, egy esküvő alkalmával. Ekkor házasodott összz ugyanis Diana és Károly herceg. Most azonban felkerült az internetre egy fotó Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről, amikor bizony a szokásnál sokkal jobban oldódva szerepelnek a nyilvánosság előtt, ritka pillanat, igazi kuriózum, de még arcon is csókolták egymást.

Ritka pillanatoknak lehettek szemtanúi az emberek a mérkőzésen.

Érdekelnék még furcsaságok a brit királyi családról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás