Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Intim titkok: szigorúan tilos a csók Vilmos herceg és Katalin hercegné között?

Intim titkok: szigorúan tilos a csók Vilmos herceg és Katalin hercegné között?

Színes

Intim titkok: szigorúan tilos a csók Vilmos herceg és Katalin hercegné között?

Színes

Promotions 12:12

Harry és Meghan Markle esetében már máshogy van.

A brit királyi családnak számos, számunkra furcsának tűnő szabályt kell betartania a mindennapokban, illetve számtalan helyzetben különleges bánásmódot is élveznek a család tagjai. A brit uralkodó család tagjai egyebek között nem tehetnek melírt a hajukba, és nem is rúzsozhatják ki magukat,

még ilyen apróságokat is szabályoztak.

De például II. Erzsébet – talán az egyetlen a Földön –, aki jogosítvány nélkül is vezethet, sőt, neki még a KRESZ-t sem kell betartania.

Nos, a családnál ezeken kívül is számos szabály vonatkozik a férjek és feleségek kapcsolatára, nyilvánosan kimutatható érzelmeire. Például a királyi család tagjai nem foghatják meg nyilvános helyen egymás kezét, és nem is válthatnak csókot. Vilmos herceg és Katalin hercegné ezt a szabályt komolyan is veszi, csupán egyetlen olyan kép létezik a párról, ahol megcsókolják egymást, ez pedig az esküvőjükön készült.

Ez is inkább hagyománytörés, az első csók a Buckingham-palota erkélyén 1981. július 29-én csattant el, amikor Diana és Károly összeházasodott. Amúgy Meghan Markle és Harry már nem tartja be ezt a protokollt, ők nyilvánosan fogják egymás kezét, és a publikum előtt csókolóznak is.

Érdekel még több furcsaság a királyi családról?

Borítókép: Profimedia