promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó: Meghan Markle és Harry nyilvános helyen csinálták
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle és Harry nem fogták vissza magukat, lencsevégre is kapták őket.

Meghan Markle és Harry nemrég a Santa Barbarán megrendezett lovaspóló tornán vettek részt, amit aztán II. Erzsébet unokájának csapata nyert meg.

A vasárnapi döntőn Meghan is jelen volt, hogy a lelátóról szurkoljon a férjének. Sussex hercegnője igencsak megadta a módját, hogyan tűnjön ki a jelenlévők közül. A 40 éves Markle egy széles karimájú kalapot vett fel, amihez egy fekete-fehér pöttyös blúzt és egy rövidebb, fehér szoknyát társított. Ezzel a szettel Meghan Julia Roberts ruházati összeállítását idézte meg a Micsoda nő! című romantikus film lovaspólós jelenetéből.

Az eseményen számtalan fotó készült a párról, a szemfüles fotósok még egy forró csókot is megörökítettek. Meghan ugyanis a díjátadón minden csapattag arcára puszit nyomott, a férjének pedig egy hitvesi csókkal gratulált a győzelemhez.

(Fotó: Profimedia)

Ezek után Markle észrevette, hogy a vörös rúzsa nyomot hagyott Harry száján, így aztán azt gondosan letörölte. Ez a romantikus, hétköznapi jelenet azonnal felrobbantotta az internetet, és most már nagyobb figyelemnek örvend, mint maga a sportesemény.

Harry nem olyan régen csatlakozott a Los Padres pólócsapathoz. Érdekesség, hogy ezt a klubot a herceg régi barátja, Nacho Figueres argentín sportoló vezeti, akit a lovaspóló David Beckhamjeként is emlegetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás