promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg egyre többet kacsingat más nők felé – Katalin boldogtalanságra van ítélve?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit királyi családban elfogadottnak tűnik a megcsalás, Erzsébet is jó párszor pórul járt.

Évszázadokkal ezelőtt nem volt kérdés, hogy egy uralkodó lényegében azt csinálhatott, amit akart. Ha éppen szeretőre vágyott, megkaphatta a legszebb nőket, és ez ellen a királyi feleségnek sem lehetett szava.

Ma már fenti körökben is jobban ügyelnek arra, hogy az erkölcsök terén a „hétköznapi” emberekhez igazodjanak, de – például a brit uralkodócsalád esetében – egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ez csupán a közvélemény felé mutatott, hamis álca.

Katalin hercegné a közelmúltban töltötte be a 40-et, és hiába van bombaformában három gyerek után is, a hírek csak szaporodnak férjura állítólagos hűtlenkedéseiről. Mindezzel persze számolnia kell annak, aki kékvérű családba házasodik, de sokan érzik úgy, hogy az elragadóan bájos hercegné jobb sorsot érdemelne.

Néhány hete jelent meg Christopher Andersen nagyot durranó könyve, amelyben Vilmos és Harry hercegek (valamint természetesen a feleségeik) magánéletét veszi górcső alá, kegyetlen kíméletlenséggel. Ebben nyert megerősítést egyebek között az a pletyka is, hogy az alamuszi nyuszinak tűnő Vilmos bizony Katalin harmadik terhessége alatt is félrelépett.

Az ilyen sztorikban Rose Hanbury neve merül fel a leggyakrabban, aki nem a Buckingham-palota csélcsap mosogatólánya, hanem Cholmondeley márkinője, és egykori modell. A 38 éves, férjezett hölgy ráadásul egykoron Katalin legjobb barátnői közé tartozott.

Először 2019 áprilisában röppentek fel hírek róla és a hercegről, de Vilmos akkor még perekkel fenyegette meg a brit bulvárlapokat a „hamis és rettentően káros” híresztelések miatt. Később ezek a fenyegetések elmaradtak…

Kép: Profimedia (balra Rose Hanbury)

Persze, nem Vilmos lenne az első a családban, aki félrelép, hiszen a szülei, Károly és Diana sem voltak a hűség mintaképei. A botrányok magát II. Erzsébet királynőt sem kerülték el, de ezeket sikerült mindvégig a palota falain belül tartani.

A tavaly áprilisban elhunyt férj, Fülöp herceg fiatalon a tivornyázásaival hívta fel magára a figyelmet, és ezzel a szovjet titkosszolgálat érdeklődését is felkeltette. 1947-ben vette feleségül Erzsébetet, és állítólag nem sokkal ezután már a színpadi színésznő és énekesnő Pat Kirkwooddal osztotta meg az ágyát.

Annyira nem rejtették véka alá a viszonyukat, hogy egyszer együtt is ebédeltek, majd egy nightclubban táncolva töltötték az éjszakát. Az uralkodói család életrajzírói, vagyis közeli ismerői egyöntetűen állítják, hogy Fülöpnek több afférja is volt fiatal, gyönyörű nőkkel – de ez sohasem roppantotta meg 74 évig tartó házasságát a királynővel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás