promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durvul Béres Anett ügye: nemi erőszak is történhetett a teaszeánsz után?
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori valóságshow-szereplő jobban van, de összekapott a párjával egy különös dolgon.

A napokban egész Magyarország megismerhette a teaszeánsz szokását, miután néhány hazai celeb Siklós környékén egy ilyen szertartáson vett részt. Az esemény aztán kis híján tragikus fordulatot vett, miután másnap a Való Világból ismert Béres Anettet törött csontokkal, meztelenül találták meg.

Hat órás életmentő műtétre volt szüksége, és állítólag az ayahuasca nevezetű tudatmódosító készítmény elfogyasztása miatt veszítette el a valóságérzékét, és került ilyen cudar állapotba. A szertartásvezető férfi csak a reggeli órákban vette észre, hogy Anettnek nyoma veszett, ezért a keresésére indult.

Beszélt a környékbeli lakosokkal, illetve értesítette a rendőrséget is, végül egy kapálni induló ember talált rá a sérült nőre. Anett szervezetében feltehetőleg a lefekvés után kezdett el dolgozni a szer, és talán hallucinálni is kezdett, ezért hagyta el a helyszínt, lényegében önkívületi állapotban.

Úgy tűnik, ma már jól van, néhány megkeresésre reagált is, bár az Instagram-oldalán július 9-i az utolsó bejegyzés. A hozzászólások törölve vannak, feltehetőleg nincs szüksége a kéretlen kommentárokra.

A Bors friss információi szerint is magához tért az egykori valóságshow-szereplő, viszont érdekes fordulat a rejtélyes történetben, hogy nem egyezett bele a nemi erőszakot bizonyító vizsgálatba. A meztelensége, illetve a rossz egészségi állapota miatt nyilván sokakban felmerült, hogy nem vált-e bántalmazás áldozatává is, amíg nem tudott magáról. Vajon a történet melyik szereplője lehetett volna az erőszakoló?

„Anett és a párja se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, de amint a férfi megtudta, hogy mi történt az egykori Való Világ-szereplővel, egyből a segítségére sietett, és azóta is rendszeresen látogatja a pécsi kórházban. Az RTL.hu információi szerint a lány 12-es és 14-es csigolyáját érte sérülés, életmentő műtétet hajtottak végre rajta, de mostanra már eszméleténél van, sőt össze is kapott párjával a történtek miatt. Attila szeretett volna egy olyan vizsgálatot végeztetni, amiből kiderül, történt-e nemi erőszak, de Anett ebbe nem egyezett bele”

– olvasható a Bors oldalán. A pár egyik barátja szerint a hamarosan a 41. születésnapját ünneplő nő igazán nem panaszkodhat, hiszen van szép lakása, terepjárója és egy szerető férfi is mellette áll, bár igaz, hogy a család és a gyerekek hiányozhatnak az életéből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás