promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság: valójában ez történt Béres Anettel a sámánszeánszon?
Borítókép:  youtube.com/Griff Squash & Fitness Club (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész országot sokkolta a Való Világból ismert Béres Anett majdnem tragikusan végződő, rejtélyes esete.

Magyarország eddigi talán legfelkavaróbb, legfurcsább celebbotránya zajlik éppen, ugyanis olyan dolog történt a minap, ami mindenkinek megragadta a figyelmét: állítólag a Való Világból ismert Béres Anett és Sáfrány Emese is ott volt egy sámánszeánszhoz kötött eseményen, amin egyesek ayahuasca nevezetű tudatmódosító készítményt fogyasztottak – nagyon kevesen múlt, hogy nem tragédia lett a vége, de úgy is durva, ami történt.

Béres Anett az eseményen eltűnt, és csak másnap reggel, törött csontokkal, meztelenül találtak rá egy elég messze lévő szőlőültetvényen – azonnal kórházba kellett szállítani, ahol egy nagyjából 6 órás műtétet hajtottak végre rajta, de szerencsére állítólag már jobban van, ugyanis reagál az üzenetekre.

Sáfrány Emese egy Insta Storyban már elárulta, hogy valóban ott volt a szertartáson, de a pletykákkal ellentétben nem ő szervezte az eseményt, ráadásul pszichotróp szert sem fogyasztott. Béres Anett viszont valószínűleg igen, és minden bizonnyal ez okozta a gondot.

Most Béres Anett egyik ismerőse elmondta a Borsnak, hogy a híresség régóta magányos volt és lelki megnyugvásra vágyott, mivel sem a karrierjében, sem a magánéletében nem tudott mostanában sikeres lenni – ezért vett részt az állítólagos sámánszeánszon.

„Úgy tudom, a szertartás alatt, amin Anett is részt vett minden rendben ment és néhány órával később a résztvevők nyugovóra tértek, ő lefeküdt aludni. A szertartást vezető a reggeli órákban vette észre, hogy Anettnek nyoma veszett, ezért a keresésére indult. Először a környékbeli lakosokat kérdezte meg, hogy nem látták-e őt. Majd a rendőrséget értesítette, akik körözést adtak és nagy erőkkel próbáltak Anett nyomára bukkanni. Drónokkal, kutyákkal keresték, igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy Anett előkerüljön. Végül szóltak, hogy egy férfi megtalálta őt, de borzasztó állapotban”

– mesélte az ismerős.

Rengeteg kommentelő biztosra veszi, hogy Béres Anett valószínűleg már lefeküdt, mikor a hajnali órákban elkezdett hatni a szervezetében a szer, ezért hallucinálni kezdett, és a ruháit hátrahagyva befutott az erdőbe, ahol csúnyán megsérült, de az adrenalin dolgozott benne, ezért addig ment, ameddig csak bírta, majd összeesett – ezek után talált rá egy kapálni induló idős férfi.

A teljes igazság felfedésére még nem került sor, mivel minden bizonnyal most kizárólag a felépülésre, gyógyulásra koncentrál Béres Anett – a Siklósi Rendőrkapitányság pedig közben kábítószer birtoklása miatt nyomoz, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás