promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A fiatalkori Jimmyt fogom játszani” – leleplezték A Király másik főszereplőjét
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, ki játssza a fiatal Zámbó Jimmyt az RTL Klub sorozatában.

Az RTL Klub egy tízrészes sorozatot készít Zámbó Jimmyről, amelyben Nagy Ervin fogja játszani a Királyt. Most arra is fény derült, hogy ki fogja játszani Jimmy fiatalkori énjét. A 30 éves Olasz Renátó 2012 és 2017 között a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója volt, prózai színművész szakon, majd 2019 és 2021 között filmrendezést is tanult. A fiatal színészt korábban az Aranyélet című sorozatban láthattuk, mint Miklósi Márk, de játszott az X - A rendszerből törölve című filmben is. Legutóbb az RTL Klub sorozatában, a Jófiúk-ban láthattuk.

Renátó most azonban élete talán eddigi legnehezebb szerepébe vág bele, hiszen az ifjabb Zámbó Jimmyt kell eljátszania. A színész nemcsak a felkészüléséről és a forgatás kulisszatitkairól mesélt, hanem azt is elárulta, mit jelent neki és generációjának a sokak által istenített legenda.

„Számomra ez azért érdekes, mert ez egy olyan korszak az ő életében, amiről nincsenek arhív felvételek, tehát ez egy olyan korszak, amit a nagyközönség nem ismer”

Renátó elmondása szerint a sorozat telis-tele van csavarral, nagyon izgalmas a történet, jól megírtak és komplexek a karakterek, erős drámája és jó humora van. A színész hozzátette, hogy sem ő, sem Nagy Ervin nem a mindenki által ismeri Jimmyt fogják játszani, hanem megpróbálják úgy megformálni, amilyennek ők elképzelik az egykori zenészt. Renátó azt is elárulta, hogy neki mit jelent Zámbó Jimmy, mint jelenség.

„Én azt próbálom elképzelni, hogy egy ilyen megosztó személyiség, akiből az első magyar celeb lett, aki most a trash kultúrának - az én kortársaimnak a trash kultúrájának - a központja, hogyan vált azzá, aki lett”

Renátó még több részletet árul el az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás