promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Árpy meglepő dolgot mondott a Jimmy sorozatról - Ezt gondolja valójában!
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég kiderült, hogy Nagy Ervin kapta meg Jimmy szerepét egy új életrajzi sorozatban, Zámbó Árpy pedig elárulta erről az őszinte véleményét.

Szinte az egész országot felpezsdítette a hír, hogy az RTL Klub egy 10 részes sorozatot készít a legendás Zámbó Jimmy életéről, hiszen ő minden idők egyik legismertebb, legtehetségesebb magyar énekese, aki 2001-ben tragikus körülmények között hunyt el mindössze 42 évesen. Már az is bejelentésre került, hogy A Tanár, illetve a Kincsem sztárja, Nagy Ervin fogja alakítani Jimmyt A Király című szériában, ezzel kapcsolatban pedig volt egy-két gondolata Zámbó Árpynak, az énekes testvérének.

„Fogalmam sem volt, hogy Ervin alakítja majd a testvéremet. Most hallok erről először. A csatorna minden esetben az örökösökkel, azaz Jimmy özvegyével és a gyerekekkel egyeztet, ők pedig nem szóltak nekem a fejleményekről. Egyébként azt gondolom, hogy Ervin nagy fába vágta a fejszéjét. Persze biztos tisztában van azzal, hogy mire vállalkozott, tehetséges színésznek tartom, de ez nem egyszerű feladat. Reméljük a legjobbakat!”

mondta Zámbó Árpy.

Nagy Ervin elárulta, hogy régebben egyáltalán nem rajongott Zámbó Jimmy zenéjéért, de az utóbbi időben a szerepre készülve szinte csak az ő dalait hallgatja. A színész azt is elmondta, hogy leginkább Jimmy emberi oldalát szeretné bemutatni, és nem az a célja, hogy megszólalásig hasonlítson rá – ráadásul a családtól kapott pár privát felvételt is, amik segítenek neki abban, hogy jobban megismerje, milyen is volt ő valójában.

Íme Zámbó Jimmy egyik videóklipje:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás