promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Jimmy él? - Nagy Ervin miatt visszatér
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sorozat készül a Király életéből.

Az RTL Klub döntött úgy, hogy feldolgozza Zámbó Jimmy életét egy 10 részes sorozatban. A legenda bőrébe pedig nem akárki bújhat, hanem Nagy Ervin.

„Egyáltalán nem voltam Jimmy-rajongó. A szüleim nem hallgatták őt, nekem pedig a Guns N’ Roses és a Kispál és Borz volt a kedvencem kamaszként. Később, a színházi kultúrában sem volt jelen a popzene, így bár pontosan tudtam, ki Zámbó Jimmy, hogy százezrek rajonganak érte, hogy stadionokat tölt meg a koncertjein, nem szólt otthon a CD-je”

– mondta a színész, de hozzátette, hogy szakmailag óriási kihívásnak éli meg a szerepet.

Most viszont bepótolja mindazt, ami korábban kimaradt, és készülés közben folyton Jimmyt hallgat.

„Lassan már megdobál a családom, mert a dallamtapadás miatt egész nap a slágereit dúdolom. Minden nap meghallgatom egy lemezét. Azt hiszem, nem túlzás azt mondani, ő volt a magyar Elvis Presley, hiszen a népszerűségét tekintve, és azt, hogy a legszélesebb réteget tudta itthon megszólítani, abszolút hozzá hasonlítható”

– méltatta Nagy Ervin sokak kedvencét.

Szerencsére Zámbó Jimmy családja is támogatja a projektet, így megkapott néhány családi felvételt, így azokból is tud készülni a szerepre.

„Jimmy családjától megkaptunk pár régi VHS-kazettát, amelyen családi események vannak. Bepillantást nyerhettem a privát életébe, hogy milyen ember is volt ő. Ki is az a Jimmy, aki Csepelen él, és imádja a gyerekeit, öleli, puszilgatja őket? Próbáltam egy-két jellegzetes testtartást, kézmozdulatot leutánozni, amelyről a nézők, akik ismerték, vagy látták őt, egyből ráismernek majd. Ettől függetlenül nem az a célom, hogy egy az egyben olyan legyek, mint ő, nem a popsztárt vagy az ikont akarom alakítani, hanem az embert. Azt gondolom, néhány rész után már a nézők is elvonatkoztatnak attól, hogy mennyire hasonlítok rá.”

Azt még nem tudni, hogy sorozat mikor kerül képernyőre, de egy darabig biztosan várnunk kell rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás