promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Formás mellek, feszes fenék: Herceg Erika intim fotóit nem csak az X-faktor rajongóinak kell látniuk
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Playboy magazinban is szerepelt az X-faktor ukrajnai mentora, Herceg Erika.

Az RTL Klub nemrég jelentette be, hogy az Ukrajnában és Oroszországban is híres, kárpátaljai származású Herceg Erika lesz az X-faktor új női mentora. A sztárénekes nagyon sok támadást kapott a bejelentés után, javarészt az ukrajnai származása miatt, de ByeAlex hamar a védelmére kelt.

Herceg Erika nem csak énekesként ismert, de modellként is. Korábban az ukrán és az orosz Playboy magazinban is szerepelt, de legszívesebben kitörölné ezt az időszakot az életéből.

„Az a fotózás 2012-ben történt, mielőtt beléptem az együttesbe. Akkor az nagyon nagy szám volt, beindította a karrierem, de ma már nem biztos, hogy vállalnám. Nem szívesen nézem vissza azokat a fotókat, ha lehetne, ezt a fotózást kitörölném a múltamból. Azóta rengeteg fotózásom és címlapom volt az együttessel és szólóban is. Nagy büszkeséggel tölt el a 2019. októberi Maxim- és a 2020 decemberében megjelent kazah Cosmopolitan-címlapom”

- mondta Erika az rtl.hu-nak.

Erika Playboy-os képei a mai napig elérhetők az interneten, de akik kíváncsiak arra, hogy milyen formákkal áldotta meg a természet az énekesnőt, elég, ha felmennek az Instagram-oldalára, ami telis-tele van intim és villantós tartalmakkal.

Ezekből láthattok most egy kis összeállítást az alábbi képeken:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás