promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gusztustalan támadásokat kap az X-Faktor új, kárpátaljai mentora – ByeAlex most keményen szétcsapott a gyűlölködők között
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Éva mellett többen is beszóltak a kárpátaljai Herceg Erikának, akit most ByeAlex vett védelmébe.

Az RTL Klub bejelentette az X-Faktor még idén érkező 11. évadának mentorait, akik között természetesen ott van a közönségkedvenc ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás-Dallos Peti is, viszont Csobot Adélt egy itthon szinte ismeretlennek számító kárpátaljai énekesnő, Herceg Erika váltja, aki hatalmas sikereket ért el Ukrajnában. Sokan kiakadtak ezen, és egészen gusztustalan kommentekkel illették a nemzetközi hírességet – többek között az egykori Való Világ játékos, Baukó Éva is elég durván beszélt róla.

A rengeteg támadást látva ByeAlex valószínűleg úgy érezte, hogy muszáj kicsit rendet tennie, ezért egy fájdalmasan őszinte posztban világosította fel a negatív kommentelőket, hogy Herceg Erika hiába nem Magyarország területén született, akkor is a „mi lányunk”, így nem kéne beszólogatni neki emiatt.

„Bocsánat emberek; de hogy lehet ilyen szavakkal megnyilvánulni egy nőről? [...] én örülök neki. legalább egy új szín. és egy olyan énekesnő aki valójában megélte a »rocksztárságot«. ugyan nem itthon nálunk, de azért ott még keményebb lehet a történet. és igen. kárpátaljai magyar lány. hol van ilyenkor az a fene nagy nemzeti tudat, ami amúgy ömlik mindenhonnan? magyar. a mi lányunk. a mi vérünk. szerintem extra lesz idén is az X-Faktor!”

– írta ByeAlex.

A visszajelzések alapján a legtöbben egyetértenek a ByeAlex és a Slepp frontemberével, hiszen Herceg Erika úgy kapja a bántásokat, hogy sokan még azt sem tudják itthon, hogy kicsoda ő – de valószínűleg ősz környékén már mindenki ismerni fogja az énekesnőt, miután az X-Faktor 11. évadában megmutatja, hogy mit tud.

Itt lehet megnézni ByeAlex posztját:

Itt pedig egy dal Herceg Erikától:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás