promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva máris véleményezte a közelgő X-Faktort
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva véleményt mondott az X-Faktorról, pedig még el sem indult a műsor.

Az RTL Klub csütörtökön jelentette be az X-faktor 11. évadának mentorait, akikhez újoncként csatlakozik a kelet-európai énekesnő, Herceg Erika, aki Oroszországban és Ukrajnában is nagy sztárnak számít.

A kárpátaljai magyar lány 1988-ban született Kárpátalján. 13 évesen első helyezést ért el a IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen. 2013-tól 7 éven keresztül tagja volt egy nemzetközileg ismert ukrán formációnak, a VIA Gra-nak, akikkel számos zenei díjat nyertek. A videómegosztó oldalakon, több, mint 250 milliós megtekintésük van. Európa szerte koncerteztek. 2020-ban szólókarrierbe kezdett, most pedig Ukrajnából Magyarországra érkezett, hogy tehetségeket mentoráljon az X-Faktorban.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy a magyarországi X-Faktor egyik mentora lehetek. Úgy gondolom ez a karrierem egyik fontos állomása lesz és már alig várom, hogy elkezdődjenek a forgatások, hogy hallgassuk a versenyzőket és elinduljon a munka”

– mondta Erika, akinek Imitáció című dala azért is különleges, mert ebben az anyanyelvén, magyarul is énekel pár sort.

 Baukó Éva nem sokkal a hivatalos bejelentés után a saját Facebook-oldalán véleményezte az új zsűrit,de sajnos már a poszt nem elérhető. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás